Ce zice Elon Musk despre venirea Tesla în România

Mașinile electrice Tesla sunt pe străzile din România, doar că nu vândute oficial. Recent, compania a anunțat că are planuri să fie prezentă și pe piața noastră. Acele planuri au fost întărite de un mesaj al lui Elon Musk de pe Twitter.

În august, Tesla a anunțat pe Twitter că va avea prezență oficială în câteva țări noi din Europa. Pe lângă Slovenia, Polonia și Ungaria este și România. Totodată, încă din 2018 România a ajuns pe harta extinderii Tesla în Europa.

Primul pas a fost anunțarea a trei stații de încărcare. Vestea mai bună din august e că automobilele sunt vândute direct în România. Elon Musk, directorul Tesla, a dat și un răspuns recent cu privire la prezența în România.

„De ce oamenii nu discută mai mult despre asta?!”, s-a întrebat Musk în legătură cu drapelul României, care-i identic cu cel al Ciadului.

Dragoș Stanca, fondator UPGRADE 100 (în trecut, iCEE.fest), l-a invitat pe directorul Tesla în România ca să discute despre asta, dar și de planurile companiei în regiune. „Sper să deschidem în România curând!” a fost răspunsul cât de cât elegant al lui Elon Musk.

Odată cu anunțul oficial despre vânzările în România și în alte țări din regiune, trebuie să știi că, pe site-ul oficial, la configurarea unei mașini Model 3, cea mai proastă veste e trecută la baza paginii. Cel mai devreme, mașina Tesla ar fi livrată la începutul lui 2020. În fapt, compania a avut ceva probleme cu respectarea precomenzilor la Model 3, mai ales în primul an de când a început producția.

Cât despre alte planuri ale companiei și ale lui Musk, va trebui să vedem ce înseamnă acel „curând”.

sursa: playtech.ro

loading...
loading...