Ce trebuie să știi despre încălțămintea All Star

„Hey now, you’re an all-star, get your game on, go play!”. Versurile de la Smash Mouth descriu poate una dintre cele mai îndrăgite calități ale acestui tip de încălțăminte, și anume: notorietatea. All Star este o colecție cunoscută în toate colțurile lumii datorită tuturor avantajelor pe care le oferă mersului și piciorului, dar și prin faptul că sunt ușor de asortat la majoritatea vestimentațiilor!

Dacă vrei să te simți o vedetă rock, atunci cu siguranță ai nevoie de pantofi All Star! Arată bine, sunt confortabili și gata pentru orice aventură. Află din cele ce urmează și alte informații importante despre încălțămintea aceasta.

All Star în istorie

All Star Converse este o colecție extrem de cunoscută de teniși care au făcut furori în istoria modei încă din anii 1908. Celebrități precum Kurt Cobain, Madonna, Emma Roberts, Selena Gomez, Ellen DeGeneres, Madonna, Kendall Jenner, dar și alte persoane cunoscute s-au prezentat public purtând această încălțăminte comodă.

Teneșii au luat parte la unele dintre cele mai mari evenimente culturale din istorie, precum mișcarea hippie, genurile pop, rock, punk, funk, lumea sportului, industria business, cât și alte genuri de vestimentație purtate chiar și în perioada contemporană.

Converse All Star au fost confecționați doar în Statele Unite ale Americii până în 2001, apoi s-au extins și în celelalte continente ale lumii pentru a putea rămâne în topul pieței. Totodată, înainte de a apărea toate modelele pe care le întâlnești azi în magazine, All Star nu și-a modificat stilul original decât după 1949.

Teniși atemporali în modă

Chiar dacă timpul trece, tenișii All Star rămân! Indiferent de perioada în care ne aflăm, această încălțăminte rămâne una dintre cele mai îndrăgite accesorii fashion pe care le poți purta. Indiferent de locul în care mergi: prin oraș, la mare, la munte, în străinătate, sau activitățile pe care le faci, tenișii îți vor oferi confortul și lejeritatea de care ai nevoie.

Asortează-i cu o pereche de blugi și o bluză cu mânecă lungă în anotimpul toamnei sau poartă-i alături de o rochie pe faleză. Alege outfitul ideal pentru tine și pentru evenimentul la care participi. Cu siguranță nu vei da greș cu All Star!

Eleganță și utilitate

Tenișii All Star sunt gata să îți fie alături pentru orice eveniment sau activitate. Vrei să călătorești, să urci pe munte, să te plimbi pe drum drept, să joci o partidă de fotbal cu prietenii sau să te bucuri de un meci de tenis pe plajă? Ia cu tine o pereche All Star Converse!

All Star vor fi întotdeauna adidașii potriviți, versatili, eleganți și practici. Nu ocupă mult spațiu, sunt ușor de transportat, necesită o îngrijire minimă și pot fi spălați de mână sau în mașina de spălat. All Star acoperă toate nevoile tale, indiferent de ținută, eveniment sau distanța parcursă.

All Star pentru sport

All Star Converse și-a început lungul drum în lumea model prin încălțămintea destinată exclusiv fotbalului și voleiului, urmând după o perioadă scurtă de timp să capteze atenția și pentru cei iubitori de baschet. 

Cu atât mai mult, pentru lumea militară a sporturilor, All Star a fost folosit pentru soldații americani care se antrenau oficial pentru a lua parte ulterior la cel de-Al Doilea Război Mondial.

Vânzările All Star

Dacă te-ai întrebat vreodată cât de populari sunt, de fapt, tenișii All Star, ei bine află că la fiecare 40-45 de secunde se cumpăra o pereche în lume, ceea ce înseamnă aproximativ de 700.000 de perechi de adidași vânduți în fiecare an. În America 6 din 10 oameni au cel puțin o pereche de Converse în casă.

Un brand cu notorietate și teniși de calitate! Alege perechea de All Star favorită și asorteaz-o la toate vestimentațiile tale, fie acestea de vară sau din sezonul rece! Pregătește-te de distracție și confort oriunde și oricând!

 

loading...
loading...