Ce spune Bote despre Victor Slav, dupa despartirea de Bianca: “E un…”: Nu te asteptai la asa ceva:

Catalin Botezatu vorbeste despre Victor Slav. Designerul are numai cuvinte de lauda la adresa fostului iubit al Biancai.

Catalin Botezatu a fost primul iubit celebru al Biancai Dragusanu si totodata barbatul de la care prezentatoarea tv spune ca a invatat foarte multe, in numeroase domenii.

Designerul i-a explicat Biancai cum este cu adevarat showbiz-ul si cum trebuie sa se poarte si sa actioneze daca vrea sa evolueze profesional.

Cei doi au ramas in relatii bune, de amicitie, dupa despartire, iar indragitul creator de moda nu are resentimente fata de alti barbati importanti din viata frumoasei blonde.

De exemplu, despre Victor Slav, fostul iubit al amfitrioanei show-ului “Te vreau langa mine”, Bote vorbeste in termeni elogiosi. Acesta spune ca il apreciaza pe coprezentatorul emisiunii “WOWbiz.”.

“Victor poarta costume de la brand-ul meu. El are avantajul ca arata bine, poate imbraca orice fel de haina. E un barbat frumos, prezentabil si ceea ce i-am oferit noi este un plus. Nu pot sa-i comentez prestatia din punct de vedere profesional, asta las la latitudinea fanilor, a publicului, a celor care au o parere avizata. Mie imi place, e ok. E un suflu proaspat”, a spus Botezatu.

loading...
loading...