Ce servicii oferă astăzi firmele de pompe funebre

n momentele mai puțin fericite, când în familie sau într-un grup apropiat are loc un deces, serviciile funerare ajung imediat în atenția celor îndoliați. Piața acestor servicii este astăzi suprapopulată, numărul celor care propun tot felul de oferte publicului fiind unul în creștere.

Întregul proces funerar, petrecerea trupului neînsuflețit pe ultimul drum într-un mod cât mai demn, care să respecte tradițiile creștine, dar și rigorile legii, reprezintă o datorie morală care cade pe umerii familiei celui trecut în neființă. Astfel, alegerea unor servicii funerare potrivite, oferite de o firmă de pompe funebre de încredere reprezintă varianta optimă.

Cei interesați de un ajutor profesional în acest sens, regăsesc mai jos câteva aspecte esențiale, respectiv informații care să îi ajute să distingă serviciile profesionale de cele oferite de amatori. Recunoașterea celor care pot acoperi procesul funerar în mod corespunzător într-un moment tragic, așa cum este înmormântarea cuiva drag, este indispensabilă, astfel ca totul să se plieze pe așteptări.

Organizarea funerariilor și ofertele de la Funerare Alexandru

În general, organizarea unei ceremonii de înmormântare presupune costuri mai mari sau mai mici, în funcție și de dimensiunile evenimentului pe care îl organizezi. De aceea, un prim pas pe care trebuie să îl ai în vedere este pachetul funerar potrivit. În funcție de bugetul pe care fiecare îl are la dispoziție, poate fi vorba despre un pachet care să acopere strictul necesar sau o variantă mai complexă.

Funerare Alexandru oferă celor interesați posibilitatea de a alege un pachet funerar bronz sau un pachet platinum, spre exemplu, fiind pachete în care intră cel puțin strictul necesar pentru un astfel de eveniment.

Pachetul bronz, de exemplu, se poate achita doar cu talonul de pensie, aici intervenind ajutorul de deces. Într-un astfel de pachet intră sicriul complet echipat, dar și constatarea decesului, îmbălsămarea, toaletarea, așezarea decedatului în scriu precum și transportul persoanei decedate și manipularea sicriului. Mai este inclus și pachetul pentru priveghi, care conține toate cele necesare slujbei, dar și articole funerare sau alimente precum colivele și colacii.

Practic, sunt incluse toate cele necesare unei slujbe mici de înmormântare, conform tradiției și religiei, astfel încât ultimul drum să fie unul demn de cel trecut în neființă.

Serviciile funerare pe care trebuie să le ofere o firmă de pompe funebre

O astfel de firmă trebuie să pună la dispoziție toate cele necesare unei înmormântări ca la carte, respectiv servicii suplimentare, în funcție de pachetul ales. Mai exact, pachetele pe care firmele de pompe funebre le expun includ toate serviciile obligatorii, opțiuni suplimentare, dar și posibilitatea de a le adapta spre exemplu în funcție de anvergura ceremoniei.

Unul dintre primele servicii funerare pe care o firmă de pompe funebre trebuie să ți-l asigure este constatarea decesului. Eliberarea certificatul de constatare a decesului este necesară pentru diferite proceduri birocratice ulterioare.

De asemenea, este necesară îmbălsămarea, din considerente igienice, indiferent dacă trupul neînsuflețit va fi depus la capelă sau la domiciliu. Transportul persoanei decedate la domiciliu este, de asemenea, o necesitate, deci trebuie inclus în aceste pachete de servicii. Pentru ca imaginea persoanei defuncte să fie una demnă, este prevăzut și un serviciu de toaletare. După pregătirile de rigoare, este ales sicriul în care va fi depus trupul, ulterior fiind transportat acolo unde familia decide să îl țină pentru cele 3 zile de priveghere. Transportul pe toată durata evenimentului funerar este un alt serviciu necesar, disponibil la Funerare Alexandru.

Cei interesați se pot orienta în oferta firmei funerare menționate după un pachet care acoperă toate cele necesare pentru a oficia cu succes ceremonia de înmormântare, care conține accesoriile funerare precum și alimentele necesare la un astfel de eveniment.

Iată că această nișă ce cunoaște o dezvoltare destul de rapidă în contextul actual reprezintă un reper pentru public, iar Funerare Alexandru se asigură că un astfel de eveniment neașteptat va fi onorat întocmai cu rigorile legii, dar și cu tradițiile creștinești.

loading...
loading...