Ce salariu are Gabriela Cristea, prezentatoarea a spus în sfârșit adevărul, iar răspunsul este cel pe care toată lumea își dorea să-l audă!

Deși mai are puțin și devine mamă pentru prima dată, după ce timp de ani de zile s-a chinuit prin clinici unde a făcut tratamente costisitoare, Gabriela Cristea trece printr-un scandal. Gabriela Cristea a dezvăluit cu cât este plătită, după ce Ministrul Muncii a declarat că vedeta are un salariu uriaș.

Totul a început de la indemnizația pentru mame: Ministrul Muncii a postat pe o reţea de socializare un articol în care este scrisă o sumă uriaşă. Conform acestuia, Gabriela Cristea ar avea un salariu de 10 000 de euro.

La scurt timp după ce a văzut ce se vorbește în spațiul virtual despre ea, prezentatoarea a luat atitudine și a scris un mesaj unde a precizat că nu încasează această sumă lunar:

,,Doamna Ministru, vă atrag atenţia asupra faptului că sunteţi într-o eroare gravă distribuind acest articol pe pagina dvs de Facebook. Sinceră să fiu, nu înteleg cum de vă puteţi permite să sustineţi un articol bazat doar pe speculaţii fără fundament legal şi să faceti afirmaţii insinuante la adresa mea. Vă informez asupra faptulului că sumele speculate în acest articol sunt false.

În altă ordine de idei, vă spun că toate resursele mele financiare au taxele şi impozitele plătite la zi şi provin din mediul privat. Nu încasez şi nu am solicitat bani de la bugetul de stat. Consider că aveti lucruri mai importante de făcut decât sa comentaţi fără comentariu o ştire tip tabloid, în incercarea dvs.  de a induce populatia într-o falsă eroare cu privire la veniturile mele.

Vă atrag atentia asupra faptului că nu eu fac afirmaţii publice pe banii dvs., dar sunt îndreptăţită să vă trag la răspundere pentru felul cum gestionaţi Ministerul Muncii, pentru că dvs. aveţi o felie grasă din Bugetul de Stat, buget ce este alimentat din taxele şi impozitele plătite de contribuabili, implicit de către mine. Mi-ar plăcea să văd că sunteţi un om cu coloană vertebrală, care îşi asumă chiar şi afirmatiile sau insinuările nefericite.

Gabriela Cristea – cetăţean şi contribuabil”.

Gabriela-Cristea-si-Tavi-Clonda-2

Sursa: Spynews

loading...
loading...