Ce s-a întâmplat cu fasolea bătută pe care Arșinel cu mâna lui i-a făcut-o Stelei pentru pomana soțului ei! O amică a actorilor a povestit tot! Cinci kilograme s-au ,,evaporat” pur și simplu!

Trecerea la cele veșnice a uneia dintre cele mai iubite actrițe ale poporului român a îndoliat și îndurerat o țară întreagă. Stela Popescu era o ,,nemuritoare” pentru mulți, cei care credeau că ea va trăi și îi va bucura pe oameni la nesfârșit.

Deși plecarea ei a fost un șoc, colegii de teatru ai celei care a fost numită ,,regina comediei” au ținut să își amintească unele momente hazlii pe care le-au trăit alături de omul Stela Popescu în zilele în care viața ei nu era o mare de bucurie.

În număr mare, atât prieteni tineri, dar și mai în vârstă au venit la Teatrul Constantin Tănase pentru a-și lua rămas bun. În acest loc foștii ei colegi de breaslă au vrut să construiască aceeași atmosferă în care se simțea Stela cel mai bine: adică o atmosferă plină de umor și râsete.

O apropiată a protagonistei noastre a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 20 de la ani, la înmormântarea lui Puiu Maximilian, marea dragoste a Stelei:

,,Maestrul Arsinel a tinut mult la Stela si a fost alaturi de ea in cea mai grea perioada a vietii, cand l-a pierdut pe barbatul iubit. Arsinel, cu mana lui, a facut fasole batuta, in jur de cinci kilograme, ca sa imparta la pomana lui Puiu. I-a dus mancarea Stelei, dar aceasta nu era acasa, asa ca a lasat oala la cateva amice ale ei. Cu cateva minute inainte de inmormantare, domnul director a sunat-o pe Stela si i-a amintit sa ia fasolea… Ea, nestiind despre ce este vorba, a intrebat surprinsa: “Care fasole, domnule, ai innebunit?”. Ce credeti, prietenele ei mancasera tot si pana la urma la pomana nu a mai ajuns niciun strop de fasole batuta”.

CITEȘTE ȘI:

Cristina Stamate a făcut un gest neașteptat înainte să moară! Ce i-a lăsat femeii care avea grijă de ea și care voia să o ia acasă! E incredibil! Parcă și-a presimțit sfârșitul… Lidia Fecioru, declarație incendiară!

Cristina Stamate s-a stins din viață luni, la numai câteva zile de la trecerea în neființă a colegei sale de scenă, Stela Popescu.

Administratorul blocului din București unde locuia regretata actriță a făcut câteva declarații pentru un post de televiziune.

Femeia a declarat că în urmă cu o săptămână artistei i s-a făcut rău în casă, iar persoana care avea grijă de ea a făcut o cerere pentru a o scoate de la întreținere.

„Acum două săptămâni am văzut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate. Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa.”, a declarat administratorul blocului.

E foarte probabil că Cristina Stamate a presimțit că nu va mai avea ocazia de a se întoarce acasă și a dorit să lase toate lucrurile în ordine în urma ei.

Bioenergo-terapeutul Lidia Fecioru a comentat și ea în cadrul unei emisiuni de televiziune dispariția celor două mari stele ale teatrului românesc:

„Îmi pare foarte rău, că spectator mă uit la ele şi realizez că lumea teatrului e zguduită din temelii. Am cunoscut-o. Stela Popescu mi-a facilitat întâlnirea cu Cristina Stamate. Fiecare ieşire pe scenă distruge tot ce înseamnă sistem nervos, e un consum mare de adrenalină, de aceea actorilor le slăbeşte inima. Îmi pare rău că n-am intervenit măcar cu un sfat, dar în viaţă omului nu te bagi cu bocancii. Eu n-am prejudecăţi şi nici nu-mi place când cineva scormoneşte în viaţa omului. Prin muncă mea eu am cunoscut oameni frumoşi”

Surse: libertatea.ro, cancan.ro

loading...
loading...