Ce luăm cu noi în vacanță: rucsac dama sau geantă?

Vacanța este pentru a ne relaxa, pentru a ne redescoperi și pentru a ne încărca bateriile. Tocmai de aceea am ajuns să ne punem problema: ce luam cu noi în vacanță: rucsac dama sau geantă? Chiar dacă doamnele probabil se vor gândi că geanta este o alegere firească, dacă stăm să analizăm situația vom vedea totuși că un rucsac damă va fi mult mai practic.

Există atât de multe rucsacuri dama ieftine pe piață, încât sigur vei găsi unul la un preț rezonabil și pe placul tău. Rucsacul ar putea fi din piele sau din material textil, important este să fie confortabil și să se potrivească stilului tău personal. Și totuși, de ce este un rucsac de damă mai practic decât o geantă?

  1. Este ușor de purtat

Față de gențile de damă, un rucsac este mai confortabil. Îl poți purta pe un umăr sau pe spate, dar și în mână în locurile aglomerate. Pe lângă asta, trebuie să vedem că cele mai multe rucsacuri dama sunt prevăzute cu anumite compartimente pentru a te ajuta să transporți tot ce ai nevoie într-o zi aglomerată.

  1. Încăpător

Spațiul este foarte important pentru noi, femeile, pentru că de cele mai multe ori ajungem să cărăm și lucruri pe care nici măcar nu le folosim. Tocmai de aceea, un rucsac bine compartimentat și organizat va avea un mare plus în fața unei genți.

  1. Sănătos pentru spate

Un rucsac purtat corect pe spate va avea întotdeauna grijă de coloana ta vertebrală. Tocmai de aceea ar trebui să iei și tu în considerare acest aspect. Să porți o greutate într-un mod echilibrat pe ambii umeri va fi mult mai sănătos pentru corpul tău.

  1. Versatilitate

Chiar dacă am lăsat acest aspect la final, este important de menționat că un rucsac este foarte versatil. Poate fi purtat atât cu rochii, cât și cu pantaloni, cu adidași, dar și cu sandale. Un rucsac de calitate cu siguranță va reuși să se integreze în outfit-urile tale de zi cu zi, așa că fii atentă ce alegere vei face atunci când vei achiziționa unul.

Caută și tu modelul perfect pentru tine și bucură-te de această vacanță într-o aventură cu rucsacul în spate.

loading...
loading...