Ce cred bărbații cu adevărat despre femeile care au celulită? Răspunsul care le-a dat pe spate pe toate femeile!

Aproape toate femeile și-ar dori să nu aibă pic de celulită, pe care o consideră inestetică. Aspectul alveolar celulitic apare ca urmare a problemelor din țesutul conjunctiv și țesuturile adipoase ale corpului, iar dieta, hormonii și stilul de viață joacă un rol important. Totuși, dacă ai grijă de alimentația ta și faci sport, celulita ar trebui să fie sub control, o vei avea probabil pe porțiuni mici din corp, iar bărbații nici nu vor observa.

Conform divahair.ro, asta cred bărbaţii cu adevărat despre femeile care au celulită:

„Serios, chiar nu îmi pasă. Nu am preferințe fizice. Găsesc femei atrăgătoare cu diferite forme ale corpului. Sunt atras în principal de personalitate, apoi de ochi, dantură și buze. Dacă ești de treabă, amuzantă, dacă și tu consideri că sunt amuzant și mai ai și un zâmbet fermecător și ochi frumoși, atunci cu siguranță mă voi îndrăgosti de tine.” a fost un răspuns.

„Nu știam ce este celulita până acum. Am mai văzut femei care aveau pielea așa, dar m-am gândit că este un lucru natural. Mă îndoiesc că unui bărbat i-ar păsa că ai celulită, pentru că mie chiar nu îmi pasă.”a spus un alt bărbat.

„Dacă este pe porțiuni mici, atunci cu siguranță nu o observ. Am văzut la multe femei slabe și chiar nu m-a deranjat. Mai mult, prefer femeile slabe și cu celulită decât femeile grăsuțe.” a fost o altă părere.

„La o femeie apreciez în special zona fundului și picioarele. Toate femeile cu care m-am întâlnit aveau celulită. Face parte din pachet. Persoanele care nu înțeleg acest lucru nu știu să aprecieze femeile sau nu le-au văzut dincolo de fotografii. Acest lucru nu înseamnă că îmi plac femeile grăsuțe. Celulita nu ține de greutate, chiar și femeile care aleargă 10 kilometri în fiecare zi și care fac sport au celulită.” a fost un alt răspuns.

CITEȘTE ȘI:

E oficial, se schimbă totul! Toți elevii trebuie să afle! Mai mulți ani de școală: câte clase obligatorii vor face

E oficial, se schimbă totul! Toți elevii trebuie să afle! Mai mulți ani de școală: câte clase obligatorii vor face?

Senatorii au adoptat în ziua de luni propunerea legislativă potrivit căreia învățământul general obligatoriu se va extinde de la 11 clase la 15, cuprinzând ultimii doi ani ai învăţământului preşcolar, învăţământul primar, învăţământul gimnazial şi învăţământul liceal până în anul 2020, notează Agerpres. Proiectul a fost adoptat cu 76 de voturi „pentru”, o abţinere şi 27 de voturi „împotrivă”.

Proiectul, iniţiat de parlamentari UDMR şi PSD şi adoptat Camera Deputaţilor, are ca obiect de reglementare modificarea art. 16 din Legea Educaţiei naţionale nr.1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, „în sensul de a se stabili o nouă durată şi o nouă componenţă a învăţământului general obligatoriu, după cum urmează: învăţământul general obligatoriu este de 15 clase şi cuprinde ultimii doi ani ai învăţământului preşcolar, învăţământul primar, învăţământul gimnazial şi primii doi ani ai învăţământului secundar superior. Învăţământul preşcolar şi învăţământul liceal devin obligatorii până cel mai târziu în anul 2020”, potrivit a1.ro.

Un amendament admis prevede că învăţământul general obligatoriu cuprinde doi ani ai învăţământului preşcolar, învăţământul primar, învăţământul gimnazial şi primii doi ani ai învăţământului secundar superior. Învăţământul liceal şi grupa mare din învăţământul preşcolar devin obligatorii până cel mai târziu în 2020, grupa mijlocie până cel mai târziu în anul 2023, iar grupa mică până în anul 2030.

Totodată, frecventarea învăţământului obligatoriu poate înceta la forma cu frecvenţă la 18 ani.

Sursa: a1.ro

loading...
loading...