Ce costume de mire se poartă vara

Fiecare cuplu visează la acel moment unic din viața lor, la o nuntă perfectă pe care să nu o uite niciodată, la un cadru magic, pentru crearea unor amintiri de suflet. Perfecțiunea unei nunți depinde de foarte multe aspecte, din care fac parte: modul cum este gândită nunta, felul cum este aranjată sala, tipul de servire, muzica bună și formația aleasă, etc. Foarte importante sunt rochia de mireasă și costumul de mire. Întotdeauna costumul de mire se alege astfel încât să fie în armonie cu rochia miresei și de asemenea să aibă clasă, eleganță, să se încadreze în tematica nunții, indiferent care este aceasta. În anul 2017 designerii au prezentat ținute masculine avangardiste dar și în stil clasic.

Colecțiile pentru vara anului 2017 propun costume de mire elegante și care creează o stare de bine.

Se poartă costumele de mire confecționate din materiale deosebite care sunt într-o gamă variată de culori. O culoare în tendințele modei din acest an este verdele smarald intens, aceasta merge foarte bine îndeosebi la sacou, transmite energie, încredere în sine și îndrăzneală. Alte culori apreciate în acest an pentru sacoul de mire sunt albastrul royal și roșu burgundy.

Rol.ro - Ce costume de mire se poartă vara (2)

Albastrul royal este culoarea perfectă pentru orice bărbat pentru că transmite notorietate, putere și profunzime. Burgundy este o nuanță de culoare deosebită, puternică, cu un impact vizual mare, care se potrivește oricărui bărbat. La fel ca albastrul royal, burgundy poate transmite putere și siguranță în propriile forțe, fiind considerată tot o culoare regală. Prin această nuanță de culoare frumoasă, clasică, un bărbat poate impresiona în cea mai importantă zi din viața sa, poate avea clasă, rafinament și eleganță.

Combinațiile de culori sunt preferate de designeri în acest an și cuceresc în moda masculină. Bărbații pot experimenta combinații de albastru cu galben, alb cu albastru, alb cu maro, alb cu verde măsliniu, alb și crem, nuanțe diferite de albastru, etc.

Ca și în alți ani și în 2017 trebuie adus în prim plan costumul de mire în stil clasic care este foarte elegant și mereu în tendințele modei. După cum se știe variantele clasice de culori sunt bleumarinul și negrul. Acestea sunt mereu în trend, pot oricând să-i ofere mirelui senzația de bine, să îl facă să se simtă în largul său. Costumul simplu trebuie să fie dintr-un material de calitate, elegant și accesorizat corespunzător (cu papion, batistă, pantofi, butoni, cămașă albă).

Rol.ro - Ce costume de mire se poartă vara (3)

Smochingul reprezintă o alegere perfectă pentru orice bărbat care vrea să se simtă relaxat, deoarece va arăta foarte rafinat în acest element vestimentar al stilului formal masculin. Cel mai popular model este smochingul negru, iar pentru a ieși mai mult în evidență se poate alege smochingul alb. Fracul și pantalonii cu talie înaltă sunt o altă variantă de costum de mire care oferă eleganță. La frac se alege o cămașă cu guler rândunică, manșete franțuzești, papion alb, vestă cu partea din față puțin lungă. Pantofii potriviți sunt cei tradiționali, lăcuiți.

În anul 2017 designerii ne surprind cu modele deosebite create de ei, de costume de mire care impresionează, astfel ne demonstrează că moda este în continuă schimbare. Printre acestea se remarcă ținutele masculine în stil avangardist. Pentru a ieși în evidență bărbații pot îndrăzni să aleagă costume de mire moderne, realizate din materiale diferite, cu texturi interesante și culori variate. Modelele sunt în trend, design-ul atrăgător, croielile pot fi astfel realizate încât să sublinieze forma anatomică a corpului. Se poartă de asemenea și sacourile cu revere colorate, cu diferite inserții care pot oferi un plus de eleganță și pot crea un farmec aparte.

Pentru costumele de ceremonie în general sunt recomandate în acest an și motivele florale. Motivele geometrice – carourile, dungile orizontale – sunt prezente în moda masculină din anul 2017. Costumele de mire cu efect 3D sunt în tendințele modei, sau modelele cu ornamente și țesături texturate.

Rol.ro - Ce costume de mire se poartă vara (4)

În general costumul de mire ar trebui să fie într-o nuanță mai închisă decât cămașa. Butoniere se aleg în funcție de costum și cămașă, dar pot fi și o replică în miniatură a buchetului miresei. Elementele vestimentare nu trebuie să fie foarte largi pentru că nu vor mai fi atât de elegante, iar mirele va arăta puțin neglijent. Pantalonii trebuie să aibă dimensiunile perfecte (talie, lungime, lărgime).

În acest an se poartă și modele de pantaloni largi, creații de acest fel sunt prezente în colecțiile unor designeri de renume internațional: Lemaire, Vivienne Westwood, Dries Van Noten, Joseph, Dior Homme. Lungimea pantalonilor este corectă până la mijlocul tocului pantofului. Pantofii se aleg în ton cu nuanța costumului. Nu trebuie uitate accesoriile: eșarfele brodate, papionul, cravatele cu imprimeuri interesante, extravagante.

Nu ceda stresului dinaintea nunții! Indiferent de alegere, totul prinde viață și nunta va fi un eveniment de neuitat, așa că nu mai rămâne decât să te bucuri de toate momentele și să-ți surprinzi viitoarea mireasă cu mici dovezi de afecțiune și gesturi romantice!

loading...
loading...