Ce colier alegi în funcție de forma decolteului

În modă este bine cunoscut faptul că forma decolteului este un criteriu important în ceea ce privește alegerea inspirată a colierelor pe care le porți. Și cum există numeroase modele de coliere, este important să știi cum să le alegi și cum să le porți în funcție de forma sau adâncimea decolteului. Acesta este și motivul pentru care, în articolul de față, te vom ajuta să-ți formezi câteva idei fundamentale despre cum poți alege colierele, în așa fel încât să poți găsi întotdeauna cea mai potrivită variantă. Iată, așadar, ce colier alegi în funcție de forma decolteului! 

Ce colier alegi pentru un decolteu rotund? 

Decolteul rotund este unul dintre cele mai populare și abordabile tipuri de decolteuri, acesta fiind regăsit într-o mulțime de piese vestimentare precum rochii de vară, rochii elegante, tricouri sau bluze casual. Un decolteu rotund se poate adapta la accesorizarea cu cele mai diverse tipuri de bijuterii, fie că vorbim de ținute simple sau de unele extravagante. 

Colierele subțiri și fine sunt cele mai potrivite pentru un decolteu rotund, indiferent de cât este de adânc decupat decolteul. Așadar, optează pentru un colier rotund și delicat, la baza gâtului. Acesta se va potrivi în mod ideal atât unei ținute casual, pentru o ieșire în parc, dar și unei ținute elegante pentru o cină romantică. Mai mult decât atât, decolteul rotund permite chiar și alegerea unei combinații inedite de coliere, așa că poți asorta mai multe modele de coliere, scurte sau lungi. Dă click aici pentru a alege mai multe modele de coliere! 

Ce colier alegi pentru un decolteu în V? 

Decolteul în V este unul extrem de elegant, oferind iluzia de alungire a siluetei. Asemenea decolteului rotund, cel în V este foarte des întâlnit în piesele vestimentare precum rochii, bluze, cardigane, cămăși, paltoane sau trenciuri. Ce colier alegi, însă, pentru decolteul în V? Îți sugerăm să optezi pentru coliere lungi, fie ele simple sau cu detalii din pietre fine. 

O cămașă lejeră cu decolteu în V se poate asorta în mod ideal cu un colier lung cu pietre fine, în timp ce o rochie de seară, cu același decolteu în V, poate fi pusă în evidență de un colier lung, cu un design romantic din cristale fine. 

Ce colier alegi pentru un decolteu cu umerii goi? 

Decolteurile cu umeri cunosc o mulțime de variații, putând avea forma V sau de bărcuță. Mai mult, poți avea ocazia să accesorizezi și un decolteu în formă de inimioară, în funcție de articolul vestimentar purtat. Ce coliere se potrivesc unui decolteu adânc, cu umeri goi? Ei bine, pentru aceste tipuri de deschizături, poți alege cu succes coliere mai lungi sau coliere de tip statement, pentru a da senzația de umplere a părții superioare. 

Alese corespunzător, colierele de tip statement se pot transforma în piesa de rezistență a întregii ținute. De asemenea, colierele elegante formate din mai multe straturi de metal sunt și ele potrivite pentru un decolteu adânc, cu umeri goi, având puterea de a scoate din anonimat până și cea mai simplă ținută. 

Desigur, există și coliere care se potrivesc oricărui tip de decolteu. Cheia succesului asortării stă în alegerea unor coliere simple, cu forme simbolice. Sperăm că am reușit să te inspirăm în alegerea colierelor și că de acum vei face întotdeauna alegere potrivită, indiferent de outfitul pe care te decizi să-l porți! 

 

loading...
loading...