Ce au putut să îi facă copilului lor timp de 15 ani doi părinți depășește orice minte bolnavă! Judecătorul i-a acuzat de “atrocități extreme”!

Un cuplu de părinți din Australia au fost condamnați la închisoare pentru că și-au abuzat sexual fetița timp de mai bine de 15 ani.

Potrivit independent.co.uk, tatăl fetei se folosea de mai multe unelte cu tăiș pentru a-și viola copilul și pentru a o tortura.

Fata a tot fost legată într-o magazie sau chiar într-o cutie de plastic pentru mai mult de 3 zile la rând, pe proprietatea familiei, iar prima dată a fost abuzată la vârsta de 5 ani.

Curtea de justiție spune că a aflat că tatăl fetei, pe lângă torturile de mai sus, își ținea copilul cu capul într-un pârâu, a înfășurat-o în sârmă ghimpată, a amenințat-o cu drujba și a forțat-o să mănânce chili picant.

Președintele judecătorilor l-a numit pe acest bărbat ca fiind egoist, depravat și sadic. Acesta, în vârstă de 59 de ani, a fost condamnat la 48 de ani în închisoare, iar mama fetei, în vârstă de 51 de ani, a fost condamnată la 16 ani de închisoare.

Cuplul au negat toate acuzațiile, iar victima are acum vârsta de 24 de ani și este internată într-un spital psihiatric.

loading...
loading...