Ce a găsit mama Denisei scris pe crucea fetei ei a lăsat-o fără cuvinte. Tot ce se știa era fals! Femeia a spus adevărul: cui a lăsat artista toată averea

Mama Denisei Răducu încă merge la mormântul fiicei sale de câteva ori pe zi, însă se pare că la foarte scurt timp după ce artista a fost înmormântată, Geta Dovleac a găsit ceva scris pe cruce și nu a mai avut cuvinte. Se pare că fanii Denisei lăsaseră un mesaj pe crucea ei. Geta Dovleac a povestit în cadrul unei emisiuni televizate: ,,Uite, aici au scris moldovenii nu te vor uita niciodată…”.

,,Doamne, ce mi-ai făcut, Doamne! Unde o fi ea acum? Ne-o vedea? Păcat de talentul ei, de frumuseţea ei, păcat de noi că ne-ai lăsat aşa, Denisa! Dacă mai poate să vină măcar în vis până mă duc lângă ea. Să îmi spui fata mea ce să fac! Să îmi spui, fata mea, ce ai mânca. Ai venit lângă tactu-mare în loc să stai la Bucureşti şi să cânţi! Frumoasa mea, cea mai frumoasă şi cea mai cuminte. Nu ştiu unde să o mai găsesc. Eu să fi murit că sunt bătrână, să vină să-mi aprindă lumânare”, mai spune mama Denisei Răducu, potrivit spynews.ro.

În plus, femeie a mai vorbit cu această ocazie și despre persoana care va lua apartamentul și restul averii: ,,Moştenitorii erau mama, tata şi sora. Am înţeles că dacă eu şi tatăl renunţăm îi rămâne tot Adelinei, surorii ei. Am renunţat amândoi la partea nastră în favoarea Adelinei, am mers la notar şi am semnat. Apartamentul este luat cu bani cash”.

Geta a vorbit, încă sfâșiată de durere, și despre acuzațiile pe care le-a făcut față de membri ai propriei familii, după ce i-a murit fiica: ,,Eu, fără să vreau, am dat vina pe Liviu că a murit fata. Dacă mi-ar spune cineva: dacă tu te duci acum şi îl omori pe Liviu înviază fata, aş face asta. Sau dacă mi-ar spune cineva dacă mi-aş tăia mâinile şi picioarele ar învia Denisa, imediat aş face. Ea să îşi continue viaţa. Din păcate, nu se mai poate face nimic”.

Sursa: spynews.ro 

loading...
loading...