Cazul olimpicului BĂTUT de PROPRIA MAMĂ a scandalizat România! Vecinii au răbufnit, după ce au sunat la 112: ”Era plin de sânge, încerca să fugă și ea după el. Nu e prima dată când îl bate!”

Cazul femeii suspectată că şi-ar fi bătut fiul, în vârstă de 13 ani, pentru că ar fi luat o notă mică la o olimpiadă, a stârnit valuri de indignare în România. Băiatul, elev la Liceului “Tudor Vladimirescu”, din Târgu-Jiu, olimpic la mai multe materii, a ajuns la spital cu numeroase lovituri și mușcături pe corp, scrie A1.

Potrivit news.ro, acesta a declarat că ar fi fost agresat de către mama sa. Cei care ar fi sunat la 112 să anunțe cazul de violență ar fi fost chiar vecinii familiei, care cunoșteau de ceva vreme chinurile la care era supus copilul, chiar de propria mamă. O vecină le-a declarat reporterilor Observator tot ce a văzut în ziua în care elevul a ajuns la spital.

Copilul a fugit pe scări, era plin de sânge şi mama lui încerca să-l ia de pe scară, să-i şteargă urmele de sânge. Nu este prima dată când îl bate! În plus, copilul acela nu are viață socială, nu-l lasă să respire, cum ajunge de la școală îl trimite imediat la teme. Îl pune să învețe până târziu, noaptea, la 11-12“, a povestit una dintre vecine.

Declarațiile femeii sunt susținute de informațiile furnizate de medicii unității medicale unde acesta a fost transportat. “Copilul prezintă mai multe contuzii la nivelul întregului corp. Cu siguranţă a fost lovit cu un obiect dur, ţinând cont de urmele pe care le avea acesta“, a declarat directorul spitalului.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii gorjeni, care i-au întocmit femeii dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, mama riscând chiar să fie decăzută din drepturile părintești.

Sursa: Antena 1

loading...
loading...