Cazul care șochează România! Are 71 de ani, 7 copii, dar mai face unul peste 3 luni! Ea e noua Adriana Iliescu. Cine e femeia care îi va lua locul celei mai bătrâne mame?

Adriana Iliescu este la un pas de a-și pierde titlul care a făcut-o celebră, cel de cea mai bătrână mamă, asta fiindcă altcineva se pregătește să îi ia locul.

Este vorba despre o femeie de 71 de ani va aduce pe lume o fetiţă în doar trei luni. Doamna, care ar mai avea 7 copii, nu a spus dacă a făcut sau nu vreun tratament. A spus însă cât a putut de clar că s-a săturat de bârfele vecinilor. Bârfe care au apărut după ce a rămas gravidă. Maria de la Luz, din Mazatlan, Mexic va deveni cea mai bătrână mamă din lume, luând locul româncei Adriana Iliescu, care a devenit mamă la 66 de ani.

Povestea Mariei nu este una obișnuită, bătrâna a primit vestea vieții sale, acum, la 71 de ani. Peste numai trei luni femeia își va ține noul bebeluș în brațe, deși nu a precizat dacă a făcut sau nu vreun tratament de fertilizare. Totuși, se pare că vestea că este însărcinată a uimit-o și pe ea. „Mă dureau picioarele și vomitam și mă simțeam amețită. Mi-au făcut vreo 10 ultrasunete la o clinică privată și într-un spital public. Doctorilor nu le-a venit să creadă”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

„Am fost să fac o ecografie cu ultrasunete şi la un moment dat, mi-a zis că o să rămână toată lumea mască, aşa că a chemat un ginecolog. Şi am întrebat de ce? Când au ajuns se vedeau deja sunetele în monitor acolo. Este o fetiţă. I se vede faţa şi corpul”, povestește femeia.

 

adriana-iliescu-la-un-pas-sa-si-piarda-titlul-de-cea-mai-batrana-mama-o-femeie-de-70-de-ani-este-pe-528324

CITEȘTE ȘI: 

Fericire uriașă pentru Roxana Kiriță și iubitul ei! Fiica lui Giani nu s-a putut abține și a făcut anunțul în gura mare! Felicitări, bravo vouă! A făcut publice mesajele cu el, fanii sunt în al nouălea cer!

Fiica fostului concurent Exatlon România, Giani Kiriță, s-a împăcat cu iubitul ei, iar din acel moment pare că trăiește o poveste de amor ca în poveștile cele mai frumoase. Odată cu intrarea tatălui său în competiția Exatlon, Roxana Kiriță a căpătat o grămadă de fani, iar viața ei a început să fie discutată în presă, la fel ca despărțirea sa de iubit, după o relație care a durat mai bine de doi ani.

Tânăra a declarat pentru wowbiz.ro că s-a împăcat cu Faris și că despărțirea i-a făcut să vadă cât de mult se iubesc de fapt. “Da, ne-am impacat. Ne-a trebuit o despartire ca sa pretuim si mai mult ceea ce avem! Avem o relatie de 2 ani si un pic si asta a fost prima noastra despartire. De certat va dati seama, in fiecare relatie exista unele neintelegeri si momente de criza insa, depinde cum le gestioneaza cei doi”, a declarat ea.

Adevărul pare să fie că cei doi se iubesc enorm și sunt dispuși să treacă peste orice pentru a fi împreună. Roxana chiar a făcut publice câteva mesaje dintre ea și iubitul ei, dornică să afle toți prietenii ei virtuali fericirea pe care o simte acum.

“Te iubesc din tot sufletul. Jur. Enorm, cel mai mult din lumea asta mare. Esti femeia vietii mele, esti sufletul si inima din mine, esti tot ce inseamna fericire”, i-a scris iubitul Roxanei Kiriță, iar ea a postat imediat mesajele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.”Te iubesc de nu mai pot, omule. Esti tot pentru mine, viata mea toata, fericirea mea, linistea si puterea mea”, i-a scris și ea lui Faris.

 

loading...
loading...