Cazul care a șocat Italia! Anișoara muncea pentru un ban cinstit, dar, acum o lună, femeia în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă. După multe căutări, carabinierii au dat de ea! E îngrozitor cum au descoperit-o pe biata femeie

În urmă cu mai bine de o lună, Anișoara, o româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă, însă abia acum familia ei a primit vești bune. Anișoara Avram a fost găsită, iar anunțul a fost făcut chiar de către fiica femeii, Andreea: „Am gasit-o. Era la Rimini. O persoana mi-a scris in privat ca ar fi vazut-o pe mama, dar nu era sigura 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea”, a scris fiica Anisoarei pe internet.

Însă starea în care și-a găsit mama a șocat-o pe fiică: tânăra a stat de vorbă cu presa românească din Italia și a descoperit astfel că Anișoara a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost și că nu își mai poate aminti absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună.

„Nu mai stie nimic. Mergem maine la psiholog si apoi la un control de specialitate si vom vedea ce ne spun”, a spus fiica Anișoarei, Andreea.

Anișoara Avram este din Fântânele, județul Suceava și a disparut în Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, o localitate din apropiere de Milano. Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce a făcut femeia în luna în care a dispărut fără urmă.

CITEȘTE ȘI:

Părinții unei fetițe de 6 ani din Iași, în stare de șoc! Ce vor să o pună să facă pe cea mică e unic în lume! Ca la noi nu se mai întâmplă nicăieri! Cazul uimește lumea, să le fie rușine!

Caz unic în lume, doar în România! O fetiță în vârstă de numai 6 ani din Iași a primit o somație pe numele ei pentru a plăti spitalizarea. Cum s-a putut întâmpla așa ceva?

O femeie din localitatea Vânători afirmă că fiica sa în vârstă de 6 ani a primit, pe numele său, o somație pentru plata unei datorii către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Aceasta ar reprezenta contravaloarea spitalizării micuței din urmă cu trei ani, potrivit Agerpress.

Situaţia este cu adevărat una nemaiîntâlnită: „Nu este o sumă mare de plătit. Sunt doar 35 de lei. Nu am nimic împotrivă să îi achit. Nu înţeleg însă cum poate să plătească fiica mea, care are doar 6 ani, că pe numele ei a fost trimisă adresa. Din ce să plătească fiica mea datoria, din alocaţie?”, a declarat Mirela Strugaru, mama fetiţei.

Președintelui Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iași a precizat că fetiţa figurează ca fiind internată la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi în perioada 8 -11 iunie 2015, în acelaşi timp, în data de 9 iunie 2015 mama acesteia declarând, în ambulatoriul de specialitate, că pacientul nu este internat, ci efectuează serviciul medical în regim ambulatoriu.

„Astfel, în sistemul nostru apare o decontare dublă a serviciului, atât în spitalizare, cât şi în ambulatoriul de specialitate. Practic, prin declaraţia părintelui s-a produs această eroare. Noi suntem obligaţi, conform legii, să recuperăm sumele decontate în ambulatoriu. Doamna respectivă a semnat pe propria răspundere că pacientul nu era internat”, a declarat Radu Ţibichi, informează Hotnews.

loading...
loading...