Caz unic în istorie! Era mereu balonată, dar ce au găsit medicii în stomacul femeii a lăsat o lume întreagă fără aer! Erau peste 78, uite cum ajunseseră acolo

În urmă cu câţiva ani, un caz şoca lumea medicală. Margaret Daalman, o femeie din Rotterdam, Olanda, s-a prezentat la spital cu dureri cumplite de stomac. Medicii i-au făcut o radiografie şi au avut un adevărat şoc când s-au uitat pe imagini În stomacul femeii se aflau nici mai mult, nici mai puţin de 78 de tacâmuri!

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, femeia a fost operată de urgență: „Pare că suferă de o obsesie şi de fiecare dată când se aşează să ia masă, ignoră mâncarea şi mănâncă tacâmurile”, a declarat unul dintre medicii care au îngrijit-o, potrivit kfetele.ro.

Specialiștii au anunțat că acest caz este unul unic în istoria medicinii. Se pare că, în urma operației, femeia s-a recuperat și a primit ajutor specializat pentru a scăpa de obsesie.

f2

CITEȘTE ȘI:

Bombă! Tonciu, gravidă iar? Declarațiile vedetei după scandalul cu soțul i-a uimit pe fani! Ce se va întâmpla în curând în viața ei

Căsnicia dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu a fost plină de sare și piper, iar conflictele dintre ei au fost pe larg mediatizate. După ce s-a presupus că cei doi, care mai împreună un copil, se pregătesc să divorțeze, acum îndrăgostiții au plecat într-o vacanță, fără să o ia și pe fetiță, loc în care, aparent, au reușit să își rezolve toate problemele.

De curând, Andreea a recunsocut că se mai ceartă cu soțul său, însă nu poate fi vorba despre un divorț. Ce spune ea despre posibilitatea unui al doilea copil puteți citi în declarațiile de mai jos:

“Ma cert cu sotul meu. Eu nu m-am casatorit acum de doi ani de zile ca sa destram aceasta relatie. Am fost Si eu la mare. Sotul meu a Stiut ca plec la mare, a fost Si de acord. Am plecat cu sora mea pentru ca ea acum are 18 ani Si iSi dorea sa ajunga de 1 mai la mare Si nu are anturaj. (…) Mi-a facut o surpriza acum vreo saptamâna. A luat aceasta vacanta

. A zis sa mergem de ziua mea. am fost i anul trecut in Antalya. Mergem la un hotel unde nu au voie copiii. Vom pleca singuri ca indragostitii. Rebi ramâne la mama Si este la gradi. Voiam sa plec in Maldive, dar la hotelul la care vreau eu sa merg este extrem de scump. Nu a renuntat la gând, o sa plecam in ianuarie. Pâna in sarbatori o sa mai am o vacanta de la sotul meu.

Mergem tot in Antalya cu Rebecuta, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasa Si am vazut in living o punga mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care imi placeau. Stie exact ce imi place. (…) Deocamdata nu (n.r. al doilea copil). intre mine Si sora mea este o diferenta de 14 ani. Ce ar fi sa fac pe la 50 de ani? Bomba, Tonciu, gravida la 50 de ani. (…) Sunt fericita pentru ca in sfârSit sotul meu a inteles ca imi place viata asta. Tonciu revine”, a spus bruneta la o emisiune TV.

loading...
loading...