Caz șoc în România! Medicii și-au bătut joc de bătrână la Spitalul Județean din Ploiești, au șters cu ea pe jos! „Este o boschetăriță și se va…” Ce i-au zis e halucinant, ce s-a întâmplat cu femeia a făcut înconjurul țării

Spitalul Județean de Urgență din Ploiești se află în mijlocul unui scandal de toată frumusețea, sau, mai bine zis de toată urâțenia, după ce medicii de la unitatea de Primiri Urgență au refuzat să acorde îngrijiri medicale unei sărmane bătrâne care fusese adusă cu Ambulanța. O altă femeie, care s-a întâmplat să fie fost martoră la toată umilința cumplită îndurată de bătrână, a mediatizat acest caz, vorbind despre el pe rețelele sociale. Iată prin ce a trecut bătrâna datorită medicilor, potrivit spuselor martorului:

„31 martie. Spitalul Judeţean Ploieşti, Centru primiri urgenţe. O bătrână adusă cu ambulanţa şi lăsată în sala de aşteptare. Orele trec fără ca personalul medical să-i acorde atenţie. Cineva îi dă o banană bătrânei, apoi nişte tineri îi aduc o sticlă cu apă minerală şi un pahar de plastic şi o ajută să bea (trei pahare de apă a băut, săraca). Opinia publică se face simţită, iar asistenta de la triaj cheamă o infirmieră să o ducă în sală.

Ajutată de doi tineri, o aşază pe bătrâna care abia se ţinea pe picioare într-un căruţ şi merge în serviciul de urgenţă. În sala de aşteptare, lumea răsuflă uşurată. După cinci ore, bătrânica este băgată în seamă. Dar minunea a ţinut 10 minute, după care bătrâna este scoasă din nou în sala de aşteptare, iar medicul de la urgenţe, un bătrânel cu păr alb, îi atrage atenţia asistentei de la triaj să nu îl mai deranjeze, căci bătrâna „este o boschetăriţă şi se va ocupa de ea când şi dacă o sa aibă timp”.

S-a făcut linişte, nimeni nu a mai îndrăznit să comenteze, poate din teamă că vom fi consideraţi boschetari şi alungaţi din serviciul UPU Ploieşti de gardienii care ne urmareau fiecare mişcare”, a scris Ilie Luiza pe rețeaua de socializare.

b1

Potrivit Adevărul, managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești a declarat că nu poate, deocamdată, să facă declarații pe marginea acestui caz, întrucât nu au fost făcute toate verificările.

„Deocamdată nu am numele pacientului şi nici nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo. Medicul de gardă este cel care decide dacă un pacient trebuie sau nu internat. O să verificăm cine a fost de gardă în ziua respectivă şi încercăm să identificăm pacientul. Dacă se confirm ceea ce s-a scris pe Facebook, pot spune că atitudinea este de sancţionat. Dar trebuie să vorbim cu toţi protagoniştii”, a declarat Marius Nicolescu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, potrivit digi24.ro.

loading...
loading...