Caz sinistru în Vaslui! Elena avea 22 de ani și era însărcinată în 5 luni cu o fetiță! Urma să se căsătorească anul viitor dar a murit într-un mod îngrozitor. Cine e tânăra care s-a stins într-un mod atât de cumplit

Tragedie uriașă în satul Bălești, județul Vaslui, acolo unde o tânără a murit duminică noapte după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală.

Vasilica Elena Atănăsoaie avea 22 de ani, trupul ei neînsuflețit a fost găsit de către mama ei. Ceea ce face ca tragedia să fie și mai cruntă este faptul că fata urma să devină mamă în anul 2018.

Tot în următorul an Elena plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, tatăl fetiței pe care o purta în pântece. Din nefericire nu a mai apucat să se vadă îmbrăcată în rochie de mireasă.

Se pare că cea care a observat prima dată că ceva nu este în ordine cu ea, a fost chiar sora ei, elevă în clasa a șaptea, care își făcea temele în camera în care era și Elena. Mama lor a sunat la urgențe.

La sosirea ambulanței medicii au constatat că tânăra era în stop cardio-respirator, au resuscitat-o timp de aproape o oră, dar, în ciuda eforturilor medicilor, au constatat decesul.

Cea mai probabilă cauză a decesului este faptul că tânăra s-ar fi înecat cu mâncare, dar tot ea ar fi avut și probleme cu inima. După ce vestea morții ei a ajuns la urechile familiei și prietenilor, mesajele îndurerate au continuat să curgă pe pagina de Facebook a Elenei și a iubitului său.

loading...
loading...