Caz sfâșietor la Botoșani! Au înfiat bebelușul pentru că nu puteau avea copii niciodată, dar l-au dus urgent înapoi după 6 luni! Ce au aflat a șocat întreaga Românie! Angajații orfelinatului, împietriți!

O familie din Botoșani a reușit să uimească prin lipsa de sentimente. Cuplul a aflat de la medici că nu vor putea avea copii niciodată, de aceea au decis să înfieze un copil, un bebeluș, dar după doar 6 luni l-au dus înapoi la orfelinat.

Cei doi, tatăl profesor universitar şi mama medic, şi-au dorit foarte mult un copil, însă după un lung şir de analize au constatat că nu pot avea unul pe cale naturală.

Se pare că nu s-au gândit prea mult, au mers la Protecția Copilului, pentru a demara procesul de adopție. După ce au trecut toate probele, li s-a dat spre adopţie un bebeluş perfect sănătos, dar cuplul nu a rezistat mult în postura de părinţi. Cei doi au dus înapoi copilul, după ce au motivat că nu se pot adapta la noua viaţa şi că nu pot renunţa la tabieturile lor.

CITEȘTE ȘI:

Când era mică a fost dat spre adopție, când a crescut și-a căutat fratele dar când l-a găsit el i-a mărturisit ce i-a spus mama lor biologică pe patul de moarte. Care era secretul pe care femeia îl ținuse ascuns toată viața

Christina Housel, care a fost adoptată când era doar un copil, a primit șocul vieții sale în iunie 2017.

Christina, care a crescut în Washington, a devenit curioasă referitor la familia ei biologică la scurt timp după ce a devenit și ea mamă, așa că a început să-și investigheze propriul trecut. Căutarea ei a dus-o la Lyle James Berryman, care trăia în Arizona, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată vara asta.

Deși Lyle era puțin sceptic la început, a devenit destul de repede clar pentru el că Christina chiar era sora lui, aveau trăsături asemănătoare, mai ales nasul. Atunci el și-a dat seama că trebuie să îi dea o veste șocantă fetei.

Christina mai avea și două surori gemene care se născuseră în Florida, la începutul anilor 1990. Lyle a fost cel care crescuse cu mama lor biologică, iar înainte să moară, aceasta i-a mărturisit adevărul despre surorile lui gemene, însă tânărul nu reușise niciodată să le găsească.

Acum că erau împreună, cei doi frați erau deciși să își găsească surorile, deși aveau foarte puține informații, au decis să pună o poză pe internet și pe rețelele sociale. Cei doi și-au făcut o poză în care țin în mână pancarte care le explică situația.

Apoi ceva extrem de straniu s-a întâmplat: Lauren Rutherford și Ashley Bo au dat de respectiva postare. Gemenele fuseseră adoptate și se potriveau perfect descrierii. La începutul lunii septembrie toți cei patru s-au întâlnit și fiecare a venit cu poze din copilărie, au mâncat împreună, pentru prima dată ca o familie. Acum cele două surori gemene au văzut pentru prima dată poze cu mama lor biologică, cea de la care toți patru au moștenit aceeași formă a nasului.

Deși nu se mai văzuseră niciodată, noua lor prietenie pare că a început bine. Cum ar fi să afli că ai trei frați despre care nu știai nimic? Iată un clip cu această poveste incredibilă:

loading...
loading...