Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în casă! Chiar la o așa sumă nu se aștepta nimeni!

Andreea Marin a demonstrat dintotdeauna că este o femeie independentă care se poate descurca foarte bine și fără a avea sprijinul unui bărbat în viața ei, motiv pentru care vedeta este un model excelent pentru Violeta, fetița ei. Din informațiile pe care le veți putea citi mai jos, veți observa că Andreea Marin este pe cât de frumoasă, pe atât de darnică cu cei care merită. 

Deși vedeta se ocupă atât de viața profesională, cât și de cea personală, deseori evenimentele și proiectele pe care le are o țin departe de casă, tocmai de aceea ea cere ajutorul unui persoane care are grijă de locuința ei.

De curând a fost făcută publică în presă informația conform căreia Andreea Marin ar apela la o tânără care are în jur de 35 de ani, care este „bună la toate” și în care are mare încredere. Tânăra îi gătește și o ajută și cu treburile casnice din casă sau din grădină. în schimbul unei sume de bani. Andreea Marin o recompensează pe această tânără care îi gătește și îi face curat cu suma de 50 de lei, presupunem că pe zi.

Ba mai mult, vedeta s-a arătat foarte darnică cu fata fiindcă i-a pus la dispoziție vechiul ei apartament dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, zona Aviației, acolo unde a locuit ea în urmă cu ceva vreme, fără a-i cere chirie, potrivit antena 3.

Sursa: antena3.ro

CITEȘTE ȘI:

E total schimbată! Andreea Marin a trecut printr-o schimbare ca de la cer la pământ: e blondă! ,,Reacționați cu blândețe…” Cum arată

În ultima vreme Andreea Marin pare pusă pe tot felul de schimbări, poate acest lucru vine de la faptul că iubește din nou și este din ce în ce mai fericită. În plus, iată că de curând ea a dat fuga la un salon de înfrumusețare pentru a încerca un nou look.

Vedeta s-a fotografiat purtând o perucă blondă, asta fiindcă a dorit că ceară părerea fanilor și prietenilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

,,Experiment. Vă place sau nu, nu trageți – reactionați cu blândețe! Ne jucăm doar. Schimbăm rapid pe roșcat dacă vă supărați”, a scris Andreea Marin alături de imagine:

aa

Iată care au fost, pe scurt, și reacțiile oamenilor:

,,Deși se spune că brunetul îmbătrânește trăsăturile, ție ți se potrivește de minune brunetul! / E ok dacă e doar perucă, și eu cred că negrul te reprezintă! / Super, dar nu acea Andreea pe care o știm! / Ești foarte frumoasă și blondă”, i-au scris oamenii.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...