Cati bani castiga Adelina Pestriţu, fosta sotie a lui Liviu Varciu, dupa plecarea de la TV! Face într-o luna cat altii intr-un an:

Adelina Pestritu, desi a parasit micul ecran pentru a putea fi prezenta in mediul online, are un succes chiar mai mare ca inainte! Frumoasa vedeta are o cariera minunata pe internet, avand sute de mii de fani pe retelele sociale!

Aceasta recunoaste ca lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par; desi multi ar crede ca sunt suficiente doar cateva selfie-uri si live-uri pe facebook, treaba este putin mai complicata. Pentru a-ti putea vinde imagine, aceasta recunoaste ca este tot timpul atenta la cum este imbracata si nu iese niciodata din casa nemachiata!

Frumoasa vedeta isi castiga banii promovand branduri si produse cunoscute, pe care chiar ea isi aminteste ca le admira atunci cand nu era inca cunoscuta de public, iar sumele nu sunt deloc de neglijat. Banii castigati din aceasta munca ii asigura un trai maiu mult decat decent.

Surse spun ca din contractele de imagine, Adelina ar putea castiga pana 10 000 de euro lunar, o suma frumusica, mai ales daca ne gandim ca aceasta a renuntat la televiziune!

Banii pe care îi câştig nu sunt doar pentru mine, întotdeauna m-am gândit la cei nevoiaşi, dar nu îmi place să defilez cu asta. Sunt nişte venituri care îmi asigură un trai normal şi sunt foarte fericită cu treaba asta.

Judecand dupa numarul de fani pe care aceasta ii are, putem spune ca Adelina face o treaba chiar foarte buna in mediul online, aratand tuturor ca acolo ii este locul.

Dezvoltarea asta în spaţiul virtual nu e chiar atât de simplă. Nu constă doar în nişte selfie-uri sau doar în nişte a face live-uri pe Facebook. Pe lângă tratamentele de înfrumuseţare, pentră că şi astea fac parte din conduita ta personală, trebuie să ai foarte mare grijă de tine. Dacă vinzi imagine, trebuie să ai foarte mare grijă de imaginea ta.

loading...
loading...