Cati bani a luat tatal lui Meghan Markle pentru interviul TV pe care l-a facut!

Gafele uriase pe care tatal lui Meghan le face incep sa afecteze grav imaginea casei regale.

Dupa ce a fost in mijlocul unui scandal monstru chiar inainte de nunta, acum Thomas Markle in varsta de 73 de ani tocmai a tarat casa regala intr-un nou scandal urias.

Zilele trecute el a dat un interviu public unei televiziuni in care a povestit cu detalii tot ce a discutat cu printul Harry si cu fiica lui. Le-a detaliat reporterilor inclusiv cum a trait el nunta fiicei lui si cum i-a cerut Harry mana lui Meghan. Totul parea cusut cu atata alba, cum de tocmai acum tatal lui Meghan acorda un interviu atat de detaliat.

Se pare ca adevarul ar fi iesit la suprafata. A incasat peste 8.000 de euro doar ca sa ofere detalii intime din familia lui si a fiice sale. Desi conversatiile pe care el le-a dezvaluit au un puternic caracter personal, batranul nu s-a sfiit sa spuna totul la televizor.

O televiziune din SUA i-a platit avionul ca sa vina din Mexic in California, acolo unde a acordat un interviu pe larg. Se pare ca Thomas este pe cale sa faca si mai multe probleme casei regale dupa ce acesta este ce-l de-al 2-lea episod.

Chiar inainte de nunta el a fost prins in timp ce-si regiza o serie de fotografii paparazzi intr-un internet cafe unde cauta pe internet poze cu Printul Harry si fiica lui. In timpul interviului de zilele trecute batranul a recunoscut ca a fost o greseala, dar ca tot ce a dorit a fost sa incerce sa-si faca o imagine demna de fiica lui in Anglia.

sursa: ciao.ro

loading...
loading...