CĂȚELUȘUL ei i-a SĂRIT PE PIEPT, 6 luni MAI TÂRZIU era MOARTĂ. Ce a pățit e cu adevărat cutremurător, MEDICII au rămas fără cuvinte după ce AU ÎNȚELES ce s-a întâmplat în CORPUL EI

Renee Chandler a pățit ceva cu adevărat tragic, dar a avut puțin mai mult timp pentru a se obișnui cu ideea că va muri datorită copilului ei.

Renee are 33 de ani și a fost diagnosticată în luna octombrie cu cancer la sân după ce câinele ei i-a sărit pe piept imediat ce îl adusese pentru prima dată acasă. Se pare că în momentul în care încerca să-l oprească pe cățelușul fericit fiindcă îi zgâria pieptul, femeia a simțit din greșeală un nodul despre care, câteva zile mai târziu, i s-a spus că este o tumoră canceroasă.

c2

Prietena ei cea mai bună, Jackie Wythes, a anunțat vinerea aceasta că Renee a pierdut scurta ei luptă cu cancerul. Iată ce a spus Jackie: ,,Din păcate Renee a murit ieri. Micul ei corp nu a mai putut lupta, iar ea e acum într-un loc mai bun. Sprijinul pe care l-a primit de la toți cei care i-au donat bani și i-au scris cuvinte de încurajare a fost de neprețuit. Vă mulțumesc tuturor din inimă pentru generozitate. Zboară sus, în cer, înger frumos”.

c3

Se pare că femeia părea sănătoasă și în formă înainte ca tumora să fie descoperită: ,,Nu avea niciun simptom, nimic nu părea să arate că nu e bine”. Acest caz ar trebui să ne încurajeze să mergem la medic imediat ce observăm ceva în neregulă cu organismul nostru.

c4

c5

 

loading...
loading...