Cât costă transportul până la aeroport?

Cine pleacă în vacanță cu avionul, are de obicei o grijă mare în plus: transportul până la Otopeni. Atunci când locuiești în București, lucrurile sunt simple pentru că ai la dispoziție mai multe variante pentru a ajunge la aeroport. Situația se complică în momentul în care trebuie să ajungi la aeroport din orașe precum Brăila, Tecuci sau chiar Vaslui, acolo unde nu există aeroport pentru a ajunge cât mai ușor la Otopeni și nici prea multe variante de transport. Să luăm spre exemplu orașul Tecuci și să vedem ce variante există atunci când vine vorba de transport Otopeni:

Trenul și autobuzul

Prima varianta ar fi să iei un tren până la București și din Gara de Nord să iei un autobuz care să te ducă la aeroportul din Otopeni. Prețul mediu al unui bilet de tren Tecuci-București Nord este de 60-70 de lei, la care se adaugă și transportul de la București Nord până la Otopeni, între 7 (dacă optezi pentru autobuz sau tren) și 50-60 de lei (dacă optezi pentru taxi). Această variantă te-ar costa maxim 130 de lei, însă gândește-te și la dezavantaje: bagaje cărate prin tren și prin gări, confort redus pe durata călătoriei, posibilă aglomerație, etc. Toate aceste dezavantaje te fac să te gândești mai bine atunci când vine vorba de transport Otopeni și să iei în calcul și alte variante.

Autoturism propriu

O variantă mai confortabilă este cea în care mergi cu autoturismul propriu până la Otopeni. În acest caz, combustibilul și rovigneta nu ar trebui să te ajungă mai mult de 120 de lei. Varianta este mai ieftină și mai bună din anumite puncte de vedere față de varianta anterioară, însă și aceasta are câteva dezavantaje pe care trebuie să le iei în calcul. Spre exemplu, ce te faci dacă se strică mașina pe drum sau dacă nu te informezi dinainte și anumite drumuri pe care vroiai să mergi sunt închise? Trebuie să ai mare grijă dacă alegi această variantă și să pleci la drum cu câteva ore înainte pentru a te asigura că vei ajunge la timp. Totodată, dacă pleci mult prea devreme, s-ar putea să stai ceva timp în aeroport, timp pe care l-ai fi putut petrece cu cei dragi.

Curse speciale

Cea mai bună variantă este cea a curselor speciale organizate de firme care oferă transport Otopeni. Pe lângă faptul că ai cel mai bun preț din piață, ai și numeroase avantaje pe care variantele celelalte nu ți le oferă. Ai cele mai bune condiții de transport, spațiu suficient pentru bagaje și pentru picioare, vehicule noi și moderne, Internet 4G și preze la îndemână, și cel mai important șoferi profesioniști care să te ducă în siguranță la destinație. Nu mai trebuie să îți faci probleme că nu vei ajunge la timp, că ți se va strica mașina în drum sau că nu vei prinde din gară autobuzul care duce către Otopeni. Singura ta grijă va fi să te urci în autocarul companiilor care ofera servicii de transfer aeropot din Tecuci și să te dai jos în aeroportul de la Otopeni după o călătorie extrem de plăcută și de relaxantă.

După cum poți observa, varianta cea mai bună din cele 3 prezentate mai sus este cea în care optezi pentru o companie care se ocupă cu serviciile de transport Otopeni. Indiferent dacă ești din Tecuci, Bârlad, Constanța sau Zărnești, întotdeauna varianta cea mai accesibilă din punct de vedere al prețului și al condițiilor oferite va fi cursa specială. Apelează și tu la serviciile unei firme de transport, bucură-te de o călătorie relaxantă și fără peripeții, dar și de banii pe care îi economisești alegând această variantă!

loading...
loading...