Carmen Harra a prevestit moartea Cristinei Stamate! Incredibil ce a putut să spună în urmă cu câteva zile. Nimeni nu a crezut-o, dar acum e clar! Tot ce a zis s-a adeverit!

Carmen Harra este o celebră prezicătoare româncă care a câștigat respectul publicului prin faptul că premonițiile și previziunile sale se adeveresc. Se pare că ea a prezis și moartea Stelei Popescu cu două săptămâni înainte să se întâmple, pentru ca apoi să îi pună pe români în gardă referitor la o nouă nenorocire…

Întrebată dacă în anul 2017 se va încheia fără vreo tragedie, Carmen Harra a declarat clar și răspicat că încă un nume mare va părăsi scena vieții, potrivit a1.ro.

,,Anul 2017 a fost unul negru, cu foarte multe decese și boli crunte! Însă, să nu credeți că s-a terminat și putem respira liniștiți! Nu, la finele lunii noiembrie va fi încă o nenorocire! O mare actriță va părăsi scena vieții! Nu dă semne că ar avea probleme de sănătate în acest moment, dar va deceda rapid și surprinzător pentru toată lumea! Va fi o mare tristețe în Romania, fiindca era o fire vesela si cu un tonus incredibil! Așa văd eu lucrurile și sper ca, de data aceasta, să nu am dreptate”, a dezvăluit atunci Carmen Harra.

Din păcate, aceeași Carmen Harra a avut din nou dreptate. Fosta cântăreață stabilită acum în Statele Unite a prevestit și moartea Cristinei Stamate, la scurt timp după trecerea în neființă a Stelei Popescu.

Astfel, în cadrul unui interviu, Carmen Harra a declarat că este convinsă că un alt mare nume din showbiz va dispărea.

„Să nu credeţi că s-a terminat şi putem respira linistiţi! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi încă o nenorocire!”, a spus Harra, potrivit wowbiz.ro.

Marți, începând cu ora 10:00, cei care au iubit-o pe Cristina Stamate pot merge pentru a-i aduce un ultim omagiu în foaierul Teatrului ,,Constantin Tănase”. Regretata actriță va fi înmormântată miercuri, la cimitirul Bellu din București.

Surse: a1.ro, wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Detaliul înfiorător pe care nu-l știa nimeni! Cristina Stamate și-a pregătit moartea: ,,Să îmi aducă…”

În urmă cu doi ani, actrița Cristina Stamate a suferit o operație extrem de dificilă și periculoasă, pe cord deschis, în urma căreia artista chiar credea că va muri.

Tocmai de aceea la scurt timp după ce a fost externată, ea a venit în platoul unei emisiuni de televiziune, povestind detaliat coșmarul prin care a trecut. Cu aceeași ocazie Cristina Stamate a mărturisit și că i-a transmis colegului ei, Alexandru Arșinel, să îi pregătească un loc de veci în Cimitirul Bellu, acolo unde sunt înmormântați mulți artiști și oameni importanți.

,,M-a sunat Arsinel si mi-a zis sa fiu tare, dar eu i-am zis ca nu am loc de veci. I-am spus prietenei mele sa il caute ca sa imi faca si mie loc de veci la Belu in fata, sa imi aduca lumea flori”, a recunoscut actrita.

,,Nu stiu ce forta aveti, impactul pe care trebuie sa-l aiba presa, dar as vrea sa va adresati celui de sus sa se opreasca. Nu mai rezistam. E prea mult. Cristina a fost o actrita exceptionala de revista. De un temperament fantastic, de o corectitudine si o colegialitate cum rar se gasesc. Era oricand dispusa sa sara in ajutor, oricand dispusa sa renunte ea in favoarea cuiva. O fata extrem, extrem de generoasa si un mare talent, bineinteles”, a spus Alexandru Arșinel, în onoarea bunei lui prietene.

După ce a suferit intervenția chirurgicală pe cord deschis, Cristina Stamate a vorbit despre moarte în aceste cuvinte:

,,Ma gandeam ca mor si eram nedumerita ca nu mi se derula in minte filmul vietii. Eu chiar am fost la un pas de moarte si simteam o tristete greu de descris ca imi imaginam ca nu o sa mai urc pe scena”.

loading...
loading...