Carmen de la Sălciua îi răspunde presupusei amante a lui Culiță Sterp: „Am știut tot”:

După ce presupusa amantă a lui Culiță Sterp a făcut numeroase dezvăluiri despre relația ei cu artistul, Carmen de la Sălciua a răbufnit!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au anunțat că divorțează, iar acum lucrurile au luat o altă întorsătură deoarece în peisaj a apărut și o a treia persoană. Este vorba despre Ramona Kokai, presupusa amantă a artistului care a făcut numeroase dezvăluiri picante din relația ei cu Culiță Sterp. Iar acum Carmen de la Sălciua a răbufnit!

„Eu am știut tot despre schimbul de mesaje dintre ei, nu îi răspund ei, că n-am datorie față de ea. Noi nu mai suntem împreună. O să fie un divorț, luni o să mergem la notar.”, a mărturisit Carmen de la Sălciua în cadrul emisiunii Acces Direct.

Mărul discordiei pare să fi fost presupusa amantă a artistului, Ramona. Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua ar fi cântat la un local din Reșița, iar acolo artistul ar fi cunoscut-o pe brunetă.

”El m-a văzut în localul în care cânta, s-a interesat cum mă cheamă pe Facebook și a început să-mi scrie. El încă nu era căsătorit, ei erau împreună ca iubiți. Ne-am văzut după căsătorie și m-am dus la Carmen și i-am arătat în fața clubului, i-am trimis filmările și mi-a zis a doua zi: ”Nu ti-a reușit să ne desparți”. După o lună jumătate de la nuntă, noi am mai avut un act sexual. El a mai întreținut relații sexuale și cu prietena mea. El mi-a mărturisit că pe parcursul relației cu Carmen a mai avut aventuri.”, a mărturisit Ramona pentru Acces Direct.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au hotărât de comun acord să divorțeze. ”Nu este o făcătură. Așa am hotărât amândoi, cred că este mai bine pentru amândoi ca să o luăm pe drumuri separate. Când am venit din Gemrnaia n-am știut că ea s-a mutat, am găsit casa goală, nu știam ce se întâmplă. Nu mi-a spus că se mută. Deocamdată nu s-a întâmplat divorțul, nu știm ce o să fie pe viitor. Noi suntem așa, de mai mult timp, am mai avut certuri, discuții, nu ne-am certat dintr-un motiv foarte grav, nu ne-am certat din cauza unei alte persoane.”, a mărturisit Culiță Sterp pentru Acces Direct.

loading...
loading...