Care sunt brand-urile cosmetice preferate la ora actuală

Încă din cele mai vechi timpuri, reprezentantele sexului frumos au depus toate eforturile pentru a își conserva frumusețea cu care le-a înzestrat mama natură. Tocmai de aceea, produsele cosmetice precedă cu mult apariția brand-urilor producătoare de cosmetice. Începând cu evoluția din toate domeniile științei, în special cel al chimiei, au apărut și marile companii producătoare de produse cosmetice destinate înfrumusețării femeilor din întreaga lume. Debutul acestora a avut loc în secolul al XX-lea, fie chiar la început, fie spre final de secol. Până în acel moment, femeile își îngrijeau tenul cu produse cosmetice 100% naturale, create de ele însele, în căminul personal. Vă propunem o prezentare a celor mai faimoase brand-uri producătoare de cosmetice și a celor care se situează în prezent în rândul celor mai preferate pe piață.

Una dintre cele mai apreciate companii de cosmetice din prezent este Clarins. Povestea acestui brand începe în anul 1954, la jumătatea secolului al XX-lea, când un student medicinist și-a pus pe picioare visul de a deschide o companie producătoare de produse de îngrijire cosmetice și de parfumuri. Clarins este considerat a fi un brand de lux, datorită calității produselor cosmetice pe care le produce. Unele dintre cele mai apreciate produse cosmetice lansate pe piață de Clarins sunt baza de machiaj Clarins Lisse Minute, gelul Clarins revitalizant pentru tenul normal și fondul de ten Clarins Skin Illusion.

Un alt brand de succes în materie de produse cosmetice e Lancome care, peste nu mult timp, va aniversa un secol de dedicare și profesionalism întru realizare produselor cosmetice de cea mai înaltă calitate. Lancome produce, de asemenea, și minunatele parfumuri după care sunt înnebunite femeile. Într-atât de apreciat e acest brand, încât orice femeie își dorește să aibă măcar un produs creat de acest brand. Printre cele mai populare produse cosmetice de la Lancome, se numără crema pentru față Lancome Zen Neurocalm Fluide, balsamul Lancome Visionnaire pentru ochi, crema de zi Lancome Hydra Zen Anti-Stress pentru pielea uscată.

Tot din rândul companiilor producătoare de cosmetice foarte apreciate în rândul doamnelor și domnișoarelor este și brand-ul Guerlain care, spre deosebire de celelalte brand-uri enumerate și de multe alte brand-uri faimoase, a apărut încă din anul 1828. Inițial, Guerlain și-a făcut apariția pe piața parfumurilor de lux însă, ulterior, compania și-a lărgit aria și domeniul de producție, începând să producă și produse cosmetice considerate produse de lux pentru îngrijire și machiaj.

Acestea sunt unele dintre cele mai apreciate brand-uri de produse cosmetice la ora actuală, astfel încât este puțin probabil ca vreo femeie să nu fi auzit despre ele și despre calitatea pe care o oferă.

loading...
loading...