Cântărea doar 32 de kilograme, era numai piele și os, dar cum arată acum tânăra a șocat o lume întreagă! Cazul ei e celebru, toată lumea o cunoaște, uite ce și-a făcut singură!

Vera Schulz a șocat o lume întreagă pe când avea doar 18 ani din cauza anorexiei, boală care a făcut-o să ajungă la greutatea de 32 de kilograme. Vera este originară din Stavopol Krai și s-a luptat timp de luni de zile cu anorexia, însă abia când a atins pragul critic de 32 de kilograme și-a dat seama că nu are de ales, dacă vrea să trăiască trebuia să se vindece.

Tânăra își aduce aminte: ,,Abia respiram, cădeam des din picioare. Locuiam la etajul cinci şi aveam nevoie de o oră să urc în casă, deoarece nu exista lift”. Odată ce a devenit conștientă că are o problemă, fata a început încet să practice fitness și să treacă peste problemele care o chinuiau.

În scurt timp ea va ajunge la trupul pe care și-l doresc toate femeile, însă pe calea cea bună, prin multă muncă și efort susținut. Acum are un trup de invidiat pe care și-l etalează fără ezitare pe rețelele sociale.

Vera a început să mănânce fructe și legume crude, după care a adăugat gradual alte mâncăruri. În prezent nu-și mai urăște corpul, ci și-l iubește, și îi învață și pe alții să facă la fel fiindcă a devenit instructor de fitness. Îi inspiră pe ceilalți să trăiască sănătos, după ce a devenit conștientă că dacă continua pe calea anorexiei ar fi murit. 

Iată cum arată ea acum:

v1

CEN_AnorexiaFitness_02.jpg

v3

v4

v5

loading...
loading...