Când s-a născut era doar o PATĂ MARONIE și TOȚI DOCTORII credeau că NU va SUPRAVIEȚUI, dar peste 26 de ani ea POZEAZĂ și ÎȘI ARATĂ corpul MÂNDRĂ! Toată pielea ei e MARO! IMAGINI INCREDIBILE!

Când s-a născut, micuța Yulianna arăta ca o mare pată maronie. Fetița a fost diagnosticată cu nev melanocitar congenital. Medicii erau siguri că ea va trăi doar câteva ore. Totuși, Yulianna are acum 26 de ani și arată pur și simplu minunat! 

Iată ce povestește ea despre chinurile pe care a trebuit să le suporte în copilărie când toți râdeau de ea: „Eram deseori numită dalmațian sau girafă. Însă am învățat să fiu optimistă și să ignor toate aceste lucruri” În prezent ea este mândră de modul unic în care arată, iar cei 16.000 de abonați la contul ei de Instagram o pot confirma!

u2

„Oamenii diagnosticați cu nevi melanocitari pot duce o viață normală, fără să se izoleze de societate — iată ce încerc să demonstrez. M-am născut diferită, voi v-ați născut diferiți — noi toți ne-am născut diferiți. Însă eu sunt fericită: am prieteni, o familie și un loc excelent de muncă… Sunt o persoană obișnuită!” – spune Yulianna, care acum locuiește în Varșovia.

Un comentator a declarat cu ocazia postării unei imagini: „Nici nu-ți imaginezi cât de mult mă inspiri! Fiica mea s-a născut cu o aluniță uriașă și situația se tot înrăutățește. Sunt atât de tristă, pentru că înțeleg prin ce va fi nevoită să treacă… Însă privind pozele tale, văd că ești fericită! Îți mulțumesc!”

u3

Tânăra mărturisește ceva care ar trebui să fie o adevărată lecție pentru noi toți: ,,Unicitatea, individualitatea și experiențele din viață ne transformă în niște personalități uimitoare. Sper că vom învăța să ne iubim pe noi înșine și vom crea o societate plină de toleranță și compasiune!”

Iată mai multe imagini:

u4

u5

Sursa: Perfect Media

loading...
loading...