Când IUBITUL i-a spus că e O MIZERIE OBEZĂ s-a răzbunat într-un mod INCREDIBIL! A SLĂBIT atât de mult încât nu mai e recunoscută de NIMENI pe stradă. Uite cum poate să arate fata asta acum

Alvina Rayne nu a devenit supraponderală decât atunci când s-a implicat într-o relație abuzivă și a început să mănânce mâncare de tip fast-food pe fond de stres și a intrat în depresie.

Alvina are doi copii și a început să mănânce foarte mult din cauza faptului că era singurul mod prin care putea să îndure abuzul verbal din relație, cu toate astea multă vreme nu a fost suficient de puternică pentru a pleca de lângă acel om.

Când a ajuns la greutatea de 125 de kilograme, iubitul ei i-a spus că e o mizerie obeză care nu e în stare să slăbească sau să întâlnească vreun alt bărbat. Între timp începuse să aibă tensiune mare, diabet în stare incipientă și atacuri de panică.

o2

Alvina devenise atât de mare încât trebuia să își cumpere haine de la raionul pentru bărbați. Dar într-un final și-a dat seama că ceva trebuia să se schimbe pentru că avea copii care depindeau de ea.

Așa că a început o dietă fără carbohidrați și a slăbit 58 de kilograme. Câteva săptămâni mai târziu ea s-a întâlnit cu mama fostului ei iubit care a rămas uimită de schimbare. Apoi a fost sunată de iubitul care o abuzase, dar l-a refuzat fără pic de îndoială. Uite cum arată ea acum:

o3

o4

RESPECT pentru schimbarea la 180 de grade pe care a făcut-o prin muncă această femeie! Distribuie pentru ca toată lumea să știe că se poate! 

loading...
loading...