Când îi văd fața îi spun că e frumoasă, când îi văd corpul se sperie, îi spun ,,Bestia”. Unii fug când o văd pe stradă: ,,Nu e normal să ai un astfel de corp!” Uite cum arată de aproape, depășește orice bărbat!

Unii dintre noi nu ne putem găsi nici măcar motivația de a merge cât de cât des la sală, dar mai sunt și astfel de oameni ale căror rezultate se văd după ani și ani de muncă grea și dedicare.

Natalia Kuznetsova este din Chita, Rusia, și a postat mai multe imagini cu ea pe internet, impresionând în mare fel pe internauții care au cam rămas cu gurile căscate. Alții s-au găsit inspirați și impresionați de fizicul ei impunător.

Natalia are doar 26 de ani și a început să ridice greutăți de la vârsta de numai 14 ani. În tinerețe, când cântărea doar 40 de kilograme, s-a gândit să ridice greutăți și să-și lucreze mușchii doar pentru a mai lua în greutate, dar în cele din urmă s-a îndrăgostit de acest sport și de atunci nu a ratat nicio zi de antrenament.

În prezent cântărește 90 de kilograme și se antrenează mai multe ore zilnic. Prima ei prioritate este antrenamentul, iar a doua este dieta sănătoasă. Din cauza motivației și muncii sale a doborât deja câteva recorduri mondiale.

În cele din urmă fata și-a anunțat retragerea, a stat departe de lumina reflectoarelor timp de 18 luni, dar acum revine în cadrul unui eveniment din Moscova, și a mai anunțat și că va lucra pe post de antrenor.

Deși a întâlnit și oameni care au avut pentru ea numai comentarii negative, Natalia alege să îi ignore pe aceștia și să se concentreze pe ceea ce este cel mai important pentru ea.

Iată mai multe imagini cu ea:

 

n1

n2

n3

n4

n5

n6

n7

n8

n9

n10

 

loading...
loading...