Când avea 13 ani, acest bărbat a împușcat-o în față, pentru asta el a stat 27 de ani în închisoare. Ce a făcut femeia când a împlinit 54 de ani i-a schimbat viața

Debbie Baigrie (54 de ani) și Ian Manuel, acum în vârstă de 39 de ani, au mers să mănânce o pizza în oraș, la doar câteva ore după ce Ian fusese eliberat din închisoare unde stătuse aproape 27 de ani.

Manuel avea 13 ani, iar Baigrie avea 28 de ani în 1990, atunci când el a împușcat-o pe femeie în gură, după care a petrecut 20 de ani în închisoare. Baigrie l-a iertat pe Manuel pentru că a împușcat-o și între ei s-a înfiripat o prietenie trainică, în ciuda circumstanțelor ciudate.

Debbie este acum mama a doi copii și îl laudă pe Manuel pentru că și-a folosit timpul pe care l-a petrecut în închisoare să se educe și să iasă de acolo ca ,,un tip drăguț”, nu un criminal.

Imediat ce a ieșit din închisoare Debbie a vrut să iasă cu fostul ei atacator și să îi facă cinste cu prima lui masă în libertate. Se pare că deși Debbie a fost victima lui, cei doi au început să comunice prin scrisori devenind astfel prieteni apropiați. Pe 10 noiembrie judecătorul a decis ca pedeapsa de 65 de ani a lui Manuel să fie redusă la cel aproape 27 de ani pe care deja i-a făcut. La asta a contribuit și faptul că la fiecare audiere a participat și l-a susținut victima lui.

Iată ce a mărturisit femeia: ,,A fost ca o reunire cu un fiu demult pierdut. Am ieșit din mașină și l-am îmbrățișat timp de două minute, ca să recuperăm cei 26 de ani pierduți”. Ea a mai adăugat că după ce a fost împușcată nu mai putea mânca iar iar durerile erau insuportabile, dar nu a putut niciodată să dea vina pe el, la vremea aceea Manuel avea doar 13 ani, și era doar un copil. Nu a fost vina lui că i s-a dat un pistol.

deb2

loading...
loading...