Când au început să CONSTRUIASCĂ O SERĂ în jurul casei, VECINII le-au spus că SUNT NEBUNI. Dar după ce au văzut CE LE-A IEȘIT și ce vor să facă cu ea, le-a părut rău. Acum VOR ȘI EI! Uite CUM a ieșit la final

Locuitorii unui oraș din Stockholm – Charles Sachilotto și Mary Grenmar, au decis să facă ceva care i-a șocat pe vecini!

La început ideea lor era aceea de a construi de la zero o casă eficientă energetic. Abia mai târziu l-au cunoscut pe arhitectul Bengt Varna, specialistul care le va oferi un concept inovatic realizat chiar de el care le-a trezit interesul!

s1

Ce au făcut? Soții au cumpărat o casă în jurul căreia au construit o seră din sticlă cu grosimea de 4 mm.

s2

Un proiect de acest gen are o groază de avantaje: temperatura interioară se menține în jur de 20 grade Celsius, chiar dacă în exterior temperatura poate scădea sub zero gradem iar familia dispune de o terasă închisă și de o grădină.

s3

Ceea ce e și mai interesant abia acum urmează: cei doi cresc acum în interiorul casei smochine, roșii, castraveți, chiar dacă sunt niște produse neobișnuite pentru Scandinavia. Dar ei spun că cel mai mult adoră să stea sub acoperișul de sticlă, loc unde fac băi de soare, se joacă cu copilul lor și se relaxează.

s4

Deși recunosc că uneori sunt nevoiți să pornească sistemul de încălzire pentru scurte perioade de timp din cauza unor intâmplătoare întreruperi în sistemul de bază, această casă este unică în felul ei și sunt extrem de mândri că au avut curajul de a realiza acest proiect.

s5

Iată cum arată casă în interior:

loading...
loading...