Camelia Mitoșeru, dezvăluiri dureroase: „Încerc să îl obișnuiesc pe Mihai…” A zis totul abia acum! Nu știa nimeni ce se întâmplă în familia lor

Camelia Mitoșeru se află printre vedetele care sunt extrem de afectate de drama care se petrece de ceva vreme în familia Prodan. Mama lui mihai mitoșeru este alături de familia artistei, și, fiind invitată la emisiunea „Star matinal”, femeia a făcut câteva mărturisiri dureroase cu privire la moarte, mai ales că are numai amintiri frumoase cu Anamaria Prodan, dar și cu mama acesteia.

Cunoscuta vedetă este conştientă cu toţi suntem datori cu o moarte, motiv pentru care mărturisește că îi vorbeşte mereu lui Mihai Mitoşeru despre momentul când ea nu va mai fi: „Să fie fericită că n-a trăit degeaba. În afară de carieră a avut o familie superbă. Nu putem să fim veşnici. Eu mereu încerc să îl obişnuiesc pe Mihai cu gândul că într-o zi am să plec. E tragic când rămânem noi şi pleacă copiii, dar când plecăm noi este normal. Cine se naşte este dator şi cu o moarte. Asta mică venea la Sala Palatului că tatăl ei. Venea, avea 4-5 anşori, venea cu căciula până aici pe ochişori. Să dea Dumnezeu să se facă bine şi să fie lângă copii şi lângă nepoţi. Anamaria, te iubeşte mama şi jos pălăria! (…) Îi e frică de momentul ăsta. De asta spune: ţi-aş da din anii mei, din viaţa mea. Ea tot speră că Dumnezeu o aude şi îi mai dă nişte zile mamei ei. Poate îi mai dă câteva zile lângă copiii ei, aşa i-aş dori! Dumnezeu e mare şi minuni s-au mai făcut!”, a spus Camelia Mitoşeru.

CITEȘTE ȘI:

Of, mulți se vor întrista… Cum arată Mirabela Dauer după ce și-a scos un rinichi. Nu o să îți vină să crezi cum a ajuns, măcinată adânc de boală

După ce, la începutul anului, Mirabela Dauer a fost operată, iar medicii i-au extirpat un rinichi, artista s-a văzut nevoită să renuțe la unele concerte, întrucât starea sa de sănătate nu-i mai permitea să facă atât de mult efort.

Dar iată că, acum, la doar două luni de la intervenţia chirurgicală suferită, Mirabela Dauer arată excelent. Frumoasa artistă ajunsă la 70 de ani nu îşi arată deloc vârsta, ba din contră! Mirabela Dauer s-a fotografiat în grădina casei sale, iar imaginile pe care le-a împărtăşit cu fanii o arată foarte veselă şi la fel de plină de viaţă cum ne-a obișnuit, deși semnele bolii peste care tocmai a trecut sunt vizibile.

În același timp, ea ne-a arătat încă o dată, dacă mai era necesar, că este o femeie foarte puternică, pe care nici măcar problemele de sănătate nu o pot doborî. Cei mai fericiți sunt fanii cântăreței, care vor să o vadă din nou în concerte și sunt foarte bucuroși că artista lor preferată și-a revenit. Iată cum arată acum Mirabela Dauer:

m1

m2

loading...
loading...