Câinele fusese abandonat în adăpost, dar a fugit, nu credeau să-l vor mai vedea vreodată, dar s-a întors singur și i-a dus într-o pădure. Ce au descoperit în acel loc i-a făcut să se înfioare. Voia să le arate ceva uluitor

Uneori cel mai bun prieten al omului îi arată omului cum ar trebui să se comporte. Acest câine, pe nume Hero, este un adevărat erou.

Hero a fost abandonat de către stăpânul său, fiind părăsit într-un adăpost de animale, dar de acolo a fugit. Mai târziu l-au găsit cu o cățea, dar nu au reușit să-l prindă.

Apoi, peste o lună, câinele s-a întors singur în adăpostul unde fusese abandonat, dar se comporta ciudat. De obicei era calm și blând, pe când acum lătra constant și părea chiar îngrijorat. Era clar că voia atenție, iar Marina Tarashevsce și John Miller bănuiau că voia să le arate ceva. De fiecare dată când se apropiau de el, fugea și continua să latre. Așa că au decis să îl urmeze în pădure.

c1

După o vreme, Hero s-a oprit la un pom căzut. Marina și John a știut că acolo voia să îi ducă. Sub copacul căzut era o cățea și 10 cățeluși nou-născuți, era iarnă și toți erau foarte reci, cei doi i-au luat și i-au dus în adăpost unde le-au oferit cele mai bune îngrijiri. Noua mamă, acum numită Mona, era cea cu care îl văzuseră pe Hero și este foarte probabil ca eroul să fie chiar tatăl puilor.

p2

Mona și puii ei sunt acum în siguranță și au fost adoptați de aceeași familie, aceeași familie care l-a adoptat și pe Hero. Puii și-au revenit după traumă și sunt bine, mai ales că acum își au ambii părinți alături, prin bunăvoința oamenilor care nu au putut să despartă această familie frumoasă…

p1

p3

p4

p5

Sursa: Newsner

loading...
loading...