CÂINELE cu PRIVIREA TRISTĂ a venit la ÎNMORMÂNTARE și s-a așezat lângă SICRIU. Toți cei prezenți au fost UIMIȚI de ce s-a petrecut mai departe! WOW

Mehmet Ilhat (în vârstă de 79 ani) din Turcia a murit după ce a suferit de o boală care l-a chinuit mult timp. Întreaga sa familie deplângea această pierdere de neconsolat, chiar și câinele lui iubit, numit Kesur. Câinele a fost cel mai credincios tovarăș al lui Mehmet în ultimii ani din viața lui, iar înainte de moarte relația lor a devenit încă mai puternică. Când bărbatul a fost dus la spital, animalul a renunțat complet la mâncare, conform Perfect Media.

Când sicriul lui Mehmet era dus spre groapă, Kesur mergea în fața tuturor. Pe parcursul întregii ceremonii câinele a rămas lângă sicriu, lăsându-și capul în jos și fără să scoată niciun sunet. Ali, fiul lui Mehmet, a luat câinele la el acasă, dar într-o zi a observat că patrupedul se duce undeva și se întoarce abia peste câteva ore. Și odată Ali a hotărât să-l urmeze. De fapt, Kesur se ducea direct la cimitir. „Lucrătorii cimitirului mi-au spus că acest cățeluș vine zilnic la mormântul tatălui meu” — a spus Ali.

d2

Acest câine credincios nu se putea resemna în niciun fel cu pierderea stăpânului, așa că mergea mereu la cimitir pentru a-i fi alături și dincolo de moarte! Aceasta e dovada că animalele sunt capabile de o prietenie care uneori nouă, oamenilor, ne scapă.
d3

DISTRIBUIE dacă și tu crezi în prietenie!

Iată câteva imagini emoționante:

d4

d5

d6

d7

Sursa: Perfect Media

loading...
loading...