Cadouri inspirate pentru casă nouă

Cumpărarea unei case reprezintă un nou început în viață, o altă împlinire alături de cele deja existente. Nu există bucurie mai mare pentru o tânără familie decât să se așeze la casa ei sau pentru un cuplu să își găsească, în final, casa la care visa și care le permite să se simtă confortabil.

Poate ai trecut tu însuți prin această experiență sau ai prieteni sau membri ai familiei care trăiesc astfel de momente. Cel mai probabil, apropiații care și-au cumpărat casă vor să te invite și pe tine la petrecerea pe care o organizează pentru a-și inaugura noul cămin. 

Dar ce cadou le vei lua? Probabil nu vrei să fie banal sau plictisitor, dar nici atât de ieșit din comun încât să nu le placă sau să nu le fie deloc util. Iată câteva idei minunate care te vor scoate din impas:

Un set de mobilier pentru terasă

Amenajarea și unei case  este o treabă serioasă și vine cu multe provocări. Alături de limitările aduse de buget, mai sunt și cele legate de design, stil, cromatică și cine știe, altele deosebite. De aceea, terasa este ultima de pe lista noilor proprietari. Aici poți să intervii și să le dăruiești câteva piese de mobilier de terasă care le vor face diminețile mai  frumoase și serile mai agreabile, de vorbă la o cană de ceai sau o ceașcă de cafea.

Nu trebuie să fie ceva extravagant, doar un set pentru două persoane care să includă scaune și o măsuță, alături de o umbrelă, eventual. Dacă au un mic balcon, cu atât mai bine se va potrivi.

Un set de cărți de bucate 

Dacă îi știi că sunt pasionați de gătit sau gurmanzi, ia-le un set inedit de cărți de bucate. Vor regăsi aici rețete vegane, vegetariene, omnivore, din diferite bucătării ale lumii sau chiar de prăjituri. Sunt mii și mii de cărți de bucate disponibile, din mai multe culturi și tradiții. Important este să le știi preferințele și să-i surprinzi cu un astfel de cadou. 

Ai grijă, totuși, să nu le iei cărți cu rețete cu carne dacă ei sunt vegetarieni. Riști ca acest cadou să se transforme dintr-un motiv de bucurie într-unul de dezamăgire pentru noii proprietari.

Un cadou personalizat

Dacă ești prieten bun cu noul sau noii proprietari ai casei, poți să le oferi un cadou personalizat fie cu un mesaj de suflet, fie cu o poveste amuzantă care v-a făcut zilele mai frumoase la birou sau la facultate. Comandă o plachetă personalizată cu mesajul tău, pentru a avea efectul dorit.

Un espressor

Unul dintre cele mai utile electrocasnice de bucătărie  este espressorul de cafea. Compact, cu sau fără dispozitiv pentru spumarea laptelui, espressorul le va aminti în fiecare zi de tine atunci cand își vor savura cafeaua. Chiar dacă nu sunt mari iubitori de cafea, îi vor putea servi pe cei ce le trec pragul sau pot să-și prepare chiar și ceai. Acesta este clar un cadou potrivit de casă nouă.

De fiecare dată când facem un cadou trebuie să luăm în considerare pasiunile și hobby-urile celui căruia i-l dăruim. Dar când este vorba de inaugurarea unei noi case, lucrurile devin mai ușoare deoarece cadourile pot fi și practice, dar și cu rol decorativ.

 

loading...
loading...