Cadoul inspirat și practic – husa pentru telefon

Luna cadourilor aduce şi cea mai mare provocare când vine vorba de alegerile inspirate. A te baza pe un cadou simbolic nu pare să fie tocmai o idee bună. Nici nu îți dorești să alegi acel cadou ce va rămâne undeva uitat în sertare. O husă de telefon poate fi o alternativă mai mult decât utilă.

De la nevoia de protecție la nevoia de accesorizare, o husă de telefon este fix ceea ce trebuie. Asta se referă la o clasă extinsă de public, prin urmare un astfel de cadou se pretează pentru oricine. Mai cu seamă când se va alege o husă cu personalitate, o carcasă cumpărată de pe www.husafolieprotectie.ro, șansele sunt cu atât mai mari ca destinatarul să aibă reacții pozitive la primirea cadoului.

Magazinul potrivit pentru accesoriile telefoanelor mobile

Pentru cei interesați de o astfel de idee, magazinului online HusaFolieProtectie detinut de firma WeyTech, este și recomandarea locului de unde să procurați modele deosebite. De la huse Samsung J5 2017 la cele pentru iPhone și diverse alte tipuri de telefoane, aici se vor găsi opțiuni dintre cele mai variate și pentru bugete diferite.

Iată și câteva dintre modelele disponibile aici:

Ø Husa antistres cu model de felină, în relief

Stilul jucăuș are de fapt și rolul de a fi antistres, prin simpla apăsare a modelului în relief. O astfel de husă este realizată din silicon suficient de rezistent cât să protejeze telefonul, însă flexibil în egală măsură cât să ofere posibilitatea utilizatorului de a monta ușor husa și de a o înlătura. De asemenea, decupajele realizate fix după modelul specific de telefon permit ca dispozitivul să fie folosit foarte ușor, fără inconvenienţe.

Ø Fashion pink

O altă tipologie de husă vine ca o opțiune în mod special pentru cele preocupate de stil. Fashion Pink este o husă cu un imprimeu pe fond transparent, o siluetă feminină. O husă mată, moale, din silicon rezistent ce se atașează pe spatele telefonului este un stil popular la clasa de accesorii de acest gen.

Ø Book slide

Un alt model de husă de telefon este cea care acoperă și partea frontală, având un stil book slide, cu fereastră. Cu închidere magnetică, permițând ca partea de ecran să fie vizibilă, o astfel de husă este în egală măsură una elegantă cât și protectoare, așa cum se necesită. Aduce o notă aparte, oferită și de textura unui altfel de material decât clasicul silicon; de data aceasta este vorba de piele ecologică.

husa-flip

Pentru clasa masculină, husele potrivite pot fi dintre cele mai simple, însă cu atenție la detalii. Un exemplu dintre cele regăsite la www.husafolieprotectie.ro este bumperul realizat din aluminiu în combinație cu plastic. Acesta prezintă o rezistență crescută și este în măsură să absoarbă foarte bine șocurile.

O alegere de tipul unei huse de protecție vine ca o manieră de a arăta atenție pentru detalii. Este un element necesar oricărui utilizator de telefon. Este din clasa de accesorii pentru telefoane mobile și deci îndeplineşte un dublu scop: protecție și o abordare estetică pentru imaginea telefonului. Aleasă conform cu tipul de telefon, o husă calitativă își va demonstra ambele avantaje.

loading...
loading...