Burta bărbatului s-a umflat atât de tare încât nimeni nu mai știa ce să creadă. Apoi o asistentă i-a dat vestea ȘOCANTĂ

Corpurile noastre sunt uneori misterioase, nu știm mereu ce se întâmplă în ele, știm doar că simțim, sau nu simțim durere.

Cazul lui Jim Moret a șocat lumea medicală, el este reporter și stomacul lui s-a umflat atât de tare în ultimele luni încât nu mai pare o simplă burtică de bere.

Durerea insuportabilă în zona abdominală l-a trimis la camera de gardă de două ori, dar cauza stării sale a rămas un mister până când cineva și-a dat seama ce înseamnă toate simptomele pe care el le indica. Jim și-a folosit cunoștințele și și-a făcut public cazul în speranța că cineva i-ar putea da un indiciu cât de mic referitor la un posibl diagnostic.

Dar ceea ce i-a spus o asistentă i-a atras atenția: ea credea că bărbatul suferă de o boală care se numește SIBO, prescurtarea în engleză a ceea ce înseamnă o creștere a numărului bacteriilor în intestinul subțire. Asistenta i-a spus că bănuiește că asta ar putea fi problema.

Așa că Moret a mers iar la doctorul lui și a făcut un test special pentru această boală, și nu mică i-a fost mirarea atunci când rezultatele au fost pozitive. Moret a fost pus imediat pe antibiotice , dar tratamentul încă nu i-a redus abdomenul umflat.

loading...
loading...