Brigitte a spus tot! Ea e amanta lui Ilie Năstase, o știe toată țara de la TV: „Mi-am luat adio de la Ilie, vreau să-i urez fericire alături de EA. Își petrece cele mai minunate momente în garsoniera ei de la 1 Mai…”

Sursa foto: cancan.ro

Brigitte Sfăt pare să nu mai fi rezistat, tocmai de aceea, într-un acces de furie, a cam „denunțat-o” pe presupusa amantă a fostului tenismen Ilie Năstase. Se pare că tânăra care i-a stricat căsnicia are doar 24 de ani și este reporter la un post TV! Brigitte spune că acesta ar fi petrecut cu al ei „Nasty” chiar și vacanțe de lux!

Izbucnirea lui Brigitte Sfăt la adresa presupusei amante a celui care, în acte, este încă soțul ei, s-a petrecut joi. Bruneta, furioasă, a făcut public un mesaj acid în care a vizat-o pe tânăra care, potrivit mărturisirilor ei, s-ar iubi cu Ilie Năstase. În rândurile scrise, vedeta a dezvăluit și cu ce se ocupă tânăra.

„Astăzi mi-a luat adio de la Ilie, și tot astăzi, vreau să îi urez fericire alături de D.D, 24 de ani, reporter la @#%$%, alături de care își petrece cele mai minunate momente la Poiana Brașov, Iași, Roma, dar și în garsoniera acesteia de la 1 Mai”, a scris Brigitte Sfăt pe contul personal de Facebook. La scurt timp după ce a publicat postarea, Brigitte a decis să o șteargă, însă reporterii cancan.ro au păstrat-o.

Capture

Cea care a intentat procedura de divorț a fost chiar Brigitte, în luna februarie, în ciuda insistențelor lui Năstase. La a doua înfățișare, însă, judecătorii au amânat decizia. Din cauza unor acte pe care Brigitte le-a completat greșit. Astfel, cei doi rămân căsătoriți, cel puțin până la următorul termen, potrivit cancan.ro.

„În baza art. 200 alin. 3 cod procedură civilă anulează cererea formulată de reclamanta Năstase Sanda – Brigitte pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii. Cu drept la cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este decizia pe care judecătorii au luat-o. Iată cum arată presupusa amantă a lui Ilie Năstase:

c1

c2

c3CITEȘTE ȘI:

Scandal de ultima oră! Primele declarații după ce s-a anunțat că Șerban Huidu ar fi murit. La așa ceva nu se aștepta nimeni, ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Recent, a apărut o știre falsă potrivit căreia Șerban Huidu ar fi murit. Prezentatorul a vorbit ieri în cadrul unui interviu la radio despre acest subiect, care pare să-l fi deranjat destul de tare, și pe bună dreptate! „Şi despre mine s-a scris acum câteva zile că am murit, dar uite că nu am murit, sunt viu”, a declarat Serban Huidu. Au mai existat și alte exemple de vedete „înmormântate” de zvonuri pe internet, printre care se numără Irina Loghin sau Marian Râlea.

Printre scandalurile în care a mai fost implicat Șerban Huidu, se numără și cel în care a fost acuzat de către chiriașii săi că ar fi făcut o criză de nervi. Fostul prezentator TV deține o vilă în zona Eroilor din București, acum el este acuzat că ar fi făcut o criză de nervi și că și-ar fi înjurat chiriașii de acolo. Totul a pornit, potrivit cancan.ro, de la un aparat de aer condiționat stricat, dar și pentru că mai multe persoane aruncau chiștoace pe balcon.

Șerban Huidu a făcut câteva investiții valoroase, mai ales în imoboliare, iar în prezent deține mai multe imobile, dintre care, vila din zona Eroilor, a fost mai mereu lăsată în chirie. Totuși, se pare că cei care s-au mutat acolo au reușit să îl scoată din sărite pe Șerban.

Surse apropiate au declarat pentru cancan.ro faptul că Huidu a făcut o adevărată criză de nervi când a văzut că unul dintre aparatele de aer condiționat se stricase. Dintr-o suflare vedeta s-ar fi dus la etaj, a început să înjure ca la ușa cortului după ce a tras siguranțele, în timp ce îi acuza că își bat joc de vila sa.

Una dintre persoanele care au fost de față întâmplător la întreaga scenă, a povestit: ,,A făcut un scandal monstru. A urcat, ne-a tăiat curentul de la siguranţe şi a început să ţipe, să înjure: «Bă, voi vedeţi casa asta? Vă băgaţi @#$ în munca mea. Eu nu am luat un leu credit pentru ea, am modernizat-o din banii mei». Şerban Huidu a închiriat unei firme mici ultimul etaj şi mansarda. Era supărat că era un aer condiţionat stricat şi curgea apă pe jos, că îi distruge casa. A strigat la toată lumea. Mai era nemulţumit de faptul că i-a lăsat pe chiriaşi să fumeze pe balcon, dar că aceştia au aruncat chiştoacele pe geam, iar grădina este plină cu mucuri de ţigară. După care a tras siguranţele la loc şi a plecat. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei care au asistat la scandal au fost şocaţi”.

Un alt scandal era cel care îl implica direct pe Mihai Găinușă, despre care Huidu declara, chiar de ziua acestuia. Iată mesajul pe care l-a distribuit Huidu pe o rețea de socializare despre fostul său coleg: ,,Astăzi este ziua lu Mişu Găinușă! În numele echipei «de mâna a doua», aia care te-a ajutat să câștigi milioanele alea de euro, pentru a nu plăti taxele la stat, îți spun la mulți ani! Cele dorite. De uitat… nu uităm, dar iertăm!”. Dar Huidu nu s-a oprit aici, el a postat apoi și videoclipul “P.O.H.U.I.”, cântat de Carla’s Dreams şi INNA, adăugând: ,,Şi o melodie pentru tine… din inima noastră de nulitati! A… şi am uitat: eu sunt şi violator!”.

 

 

loading...
loading...