Botezatu, primele declaratii despre impacarea cu Bianca Dragusanu: „Daca o iubesti cu adevarat, o…” Cea mai mare dovada de dragoste:

La orice despartire a Biancai de un barbat, oamenii se intreaba daca fostul model se va impaca cu Botezatu.

Asa s-a intamplat si acum, la despartirea de Victor Slav. Designerul care face parte din echipa Kanal D a fost intrebat daca ar lua-o de la capat cu Bianca. Catalin Botezatu, despre impacarea cu Bianca Dragusanu: raspuns negativ!

Cu toate ca sunt prieteni si inca mai exista sentimente, cei doi nu se vor impaca. Raman colegi de televiziune cum fiecare are contract cu Kanal D.

“Nu se mai pune problema de o împăcare după atâția ani. Fiecare are viața lui. Au fost multe femei la brațul meu pe care le-am lansat. Nu-mi pare rău că nu mai sunt Bianca, știi cum e…

In momentul în care vezi că o persoană are nevoie de libertate, îi dai drumul să zboare mai departe. E că o pasăre care, dacă ții la ea și o iubești cu adevărat, o lași să se ducă unde vrea ea, nu o păstrezi într-o colivie de aur, să te bucuri doar tu privind-o și ascultându-i trilurile.

Bianca era o astfel de femeie, una liberă, și așa va fi întotdeauna. Nu poate fi încorsetată de nimeni ca să se poată dezvolta.

Repet, cea mai mare dovadă de dragoste pentru o persoană pe care o iubești este să îi dai libertate și chiar să îi dai voie să plece de lângă tine, dacă asta o face mai fericită”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

loading...
loading...