Bomba mondenă a explodat! Sunt imaginile momentului!! Maria Constantin, goală pușcă într-un filmuleț XXX! Ce se întâmplă cu artista

Scandalul divorțului anului în lumea mondenă se pare că a ajuns la un cu totul alt nivel. Mai nou, artista de muzică populară este acuzată că ar fi fost protagonista unui film cu tentă erotică!

Cu toate că Maria a negat acest lucru, în legătură cu tot acest scandal al filmulețelor umblă vorba în târg că ar fi fost șantajată.

Zvonul a fost întărit și mai mult atunci când pe acest subiect s-a exprimat și Mara Bănică.

În plus, Marcel Toader a declarat că cel care o șantaja pe deja fosta sa soție ar fi fost Cătălin Tutilescu, presupusul ei amant.

Conform wowbiz.ro, Mara Bănică a povestit că ar fi intrat la un moment dat în posesia filmulețelor:

,,Îţi filmezi iubita în momente intime cu sau fără voia ei. Eu am luat la un moment dat să le dau, dar nu le-a vrut nimeni. Am văzut filmuleţele compromiţătoare cu Maria. Am simţit că nu dă doi bani pe ea, că nu o respectă”.

Potrivit click.ro, acestea sunt cuvintele afaceristului Marcel Toader pe acest subiect:

,,Mara Bănică, acum 2 luni jumate au fost invitați la lansarea unui restaurant unde s-a ocupat de acest eveniment. Eram eu, Maria de la Star Chef, și Maria Constantin lângă ea. Și mi-a spus (Mara, n.r.) «În 2013, când erați pe canapea la Antena Stars, acest domn (Cătălin Tutilescu, n.r.) a vrut să o distrugă pe Maria Constantin, să trimită filmulețe și mesaje cu ea». Eu acest mesaj și faptul că filmulețele există le știu din lumea folclorului”

Sursa: b1.ro

loading...
loading...