Bombă în showbiz! Iulia Vântur, desființată?! Dezvăluirile unei femei despre Salman Khan: „Da, e soțul meu!” Cine e cea care ar fi soția iubitului Iuliei

În timp ce presa internațională îl cuplează pe celebrul actor de la Bollywood, cel mai popular actor al Indiei, cu Iulia Vântur sau cu Katrina Kaif, o femeie i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu afirmațiile sale. Aceasta susține că este soția starului de la Bollywood, prin asta iscând un adevărat scandal, așa cum era de așteptat. Se pare că viața personală a lui Salman Khan va reprezenta mereu un subiect suculent pentru presa mondenă internațională…

Ce s-a întâmplat? O femeie a iscat un scandal chiar în clădirea de lux unde locuiește Salman, după ce a încercat să intre în apartamentul starului. Agenții de pază au fost alertați după ce aceasta a început forțeze ușa și să bată puternic în ea. Însă, în loc să anunțe poliția, ei au chemat pompierii. Și asta, pentru că tânăra a fugit apoi pe terasa complexului, unde își declara în gura mare dragostea pentru actor și amenința că se va sinucide.

„Pompierii au reușit să o „dezarmeze” și apoi au lăsat-o să plece. Ea continua să țipe „Salman Khan este soțul meu”. Era foarte agresivă”, a declarat o sursă, potrivit libertateapentrufemei.ro.

ii

CITEȘTE ȘI:

Cele șase trucuri simple folosite de soțiile perfecte pentru a-și înnebuni soții! Toți bărbații își doresc numărul 5. Tu faci aceste lucruri?

oți cei care au decis să facă pasul cel mare, își doresc, în mod sigur, o căsnicie fericită și sănătoasă, însă acest lucru nu vine de la sine, ci necesită mult efort din partea partenerilor. Totuși, doar unele cupluri par a fi capabile să rămână fericite până moartea îi desparte. Te întrebi și tu, la fel ca noi, cum fac? Ei bine, iată câteva trucuri care te vor transforma în soția perfectă! Le faci deja?

1. Fii onestă.

Sinceritatea este foarte importantă într-o relație și dacă vei fi sinceră partenerul tău va aprecia enorm. Este necesar să fii tot timpul sinceră cu soțul tău. Dacă îl vei minți, chiar și în legătură cu cel mai nesemnificativ lucru, nu va mai avea încredere în tine pe viitor.

2. Fii grijulie.

Toți bărbații vor să aibă o soție grijulie pentru că își aduc aminte de mama lor. Trebuie să îi arăți partenerului tău că îți pasă de el și să fii acolo când este bolnav, stresat, ocupat, dar și atunci când este bine.

3. Fii loială.

Loialitatea este necesară în orice relație, fie că este vorba despre una de amiciție, fie despre o căsnicie. Trebuie să fii mereu fidelă. Dacă vrei să fii o soție perfectă sau cel puțin să te apropi de perfecțiune, trebuie să fii loială.

4. Fii intimă cu partenerul tău.

Intimitatea joacă un rol extrem de important în căsnicie. Nu este vorba neapărat despre amor, ci despre momentele romantice care vă leagă atât de mult. Totuși, amorul joacă și el un rol extrem de important.

5. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l.

Comunicarea este elementară pentru o căsnicie sănătoasă și fericită. Ori de câte ori te deranjează sau te supără ceva, spune-i, fie că este vorba despre el sau despre colegii de la muncă.

Atunci când vrea el să-ți spună ce are pe suflet, ascultă-l. În primul rând, partenerii trebuie să fie cei ma buni prieteni, apoi să fie iubiți sau soți.

6. Ajută-l și susține-l.

Ajută-l în orice face. Dacă poți să-l ajuți pentru a-și realiza un vis, nu sta cu mâinile în sân. Iar dacă chiar nu poți să-l ajuți, susține-l cât de mult poți. uneori, sfaturile din partea persoanei iubite sunt cele care ne ambiționează și ne dau putere să mergem mai departe.

Sursa: estisuperba.ro, a1.ro

loading...
loading...