Bombă în showbiz! Bianca ne-a surprins pe toți! A vorbit despre despărțire! A recunoscut ce i s-a întâmplat: „O prietenă mi-a spus că soțul…”

Deși în prezent Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt un cuplu fericit, modern și discret, în ciuda tuturor problemelor care au existat între ei în trecut, și deși iubirea lor pare să crească pe zi ce trece datorită fiicei lor, Bianca a recunoscut că s-ar putea despărți în orice moment, motivul este unul simplu, și l-a explicat cu lux de amănunte.

Bianca Drăguşanu nu exclude o posibilă despărţire de Victor Slav. Blondina a explicat şi care ar fi contextul şi, anume, momentul. Dacă Victor Slav nu i-ar acorda suficient timp iubitei sale, aceasta ar prefera să se despartă de el. Bianca Drăguşanu merge pe ideea că dacă persoana de lângă tine nu-ţi acordă timp înseamnă că nu te iubeşte. Nu este cazul pentru ei acum, dar din declaraţiile făcute ne dăm seama că Bianca este foarte strictă în relaţii, iar Victor Slav trebuie să ştie cum să se comporte cu ea.

Iată declarația Biancăi:

„O prietenă mi-a spus că soţul nu petrece timp cu ea, că stă la birou şi am întrebat-o foarte simplu. ‘Ce ai tu mai important pe lumea asta?’ Şi ea a spus: ‘pe mine’. În funcţie de răspunsul asta mi-am ghidat întreaga existenţă. Timpul e cel mai important pe lumea asta, nu îl putem cumpăra, recupera, împrumuta, nu avem cum să dăm zile de la noi oricât de mult ne-am dori. Aşa este şi în iubire, dacă primeşti timp înseamnă că eşti important în viaţa celuilalt. Perioada efectivă este timp pe care îl primeşti de la iubi. Şi când îţi găteşte, când se ocupă de tine, când se opreşte din timp şi îţi cumpără îngheţata preferata”, a spus Bianca Drăguşanu.

Sunteți de acord cu părerea ei despre relații?

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI: 

Din păcate începem ziua cu o veste tristă! „Am rămas paralizată!” Operată de urgență, o cunoscută cântăreață de la noi!

Alina Radi a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare chiar ea, întinsă pe un pat de spital. Acum, cântăreața a spus adevărul în ceea ce privește starea ei de sănătate. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a reușit să își sperie fanii cu poatarea cu pricina, mai ales fiindcă a refuzat să dea detalii despre ce s-a întâmplat.

În cele din urmă, Alina Radi a decis să spună adevărul în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars:

„Am suferit o mică operație. Mi-am făcut o operație de varice, printr-o metodă mai nouă, metoda de înghețare. Am avut o problemă la un picior…mi-au făcut anestezie generală, pentru că am avut probleme la naștere cu acea epidurală, pentru că am rămas semi paralizată de la acea epidurală…Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine, m-am externat în a doua zi după operație”, a spus Alina Radi, pentru Antena Stars.

loading...
loading...