Bombă în showbiz! Adelina Pestrițu, invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle! Bruneta e în extaz de când a citit invitația! Ce i-au scris pe ea a lăsat-o cu gura căscată! Deja a început pregătirile

Frumoasa brunetă, care până una alta este încă însărcinată, a reușit să atragă de partea ei invidia mai multor persoane publice în momentul în care a dezvăluit că a fost invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Merkle!

Bruneta a publicat chiar ea o imagine pe contul ei de socializare, iar textul invitației se putea citi foarte clar. Totuși, invitația nu este din partea mirilor sau a Casei Regale, ci din partea unui post de televiziune.

Mai precis, Adelina Pestrițu a fost invitată de către E! Entertainment, cel mai probabil pentru a comenta în direct evenimentul. Frumoasa vedetă TV pare să aibă numai motive pentru a fi încântată în ultima vreme, mai ales că așteaptă un copil. Vedeta a mărturisit că de-abia așteaptă cea mai importantă nuntă a anului, și că se va pregăti temeinic pentru a arăta impecabil.

Ce scrie în invitație? Iată traducerea: „E! Entertainment are plăcerea de a o invita pe Adelina Pestrițu la căsătoria Majestății Sale Prințul Harry cu Meghan Markle. (…) Să vă pregătiți cu informații despre miresele regale de la Diana la Meghan”

nuntA

CITEȘTE ȘI:

Soțul Nicoletei Guță a venit la televizor și a zis totul în direct! „Am avut mult de tras!”. Detaliile pe care nu le cunoaște nimeni despre familia lor. Ce s-a întâmplat între el și artistă

După un an de căsnicie fericită, Nicoleta Guță a acceptat în premieră să vină într-un platou de televiziune alături de soțul ei. Nicoleta a trecut recent printr-o adevărată dramă, producând și un mare scandal în familie, însă acum pare fericită și iubește din nou. Cei doi au vorbit pentru prima dată public despre momentul în care s-au cunoscut:

„Eu veneam de la București și mașina mea se stricase, ajusesem acasă de la Pitești cu o platformă. Eram îngrijorată că n-aveam mașină. M-a sunat fratele meu că vine un băiat să îmi repare mașina, adică Ionică. E prieten cu fratele meu, Nicu. Nu eram pregătită. S-a mutat la Petroșani pentru mine, el stătea la Brașov. Am discutat mai puțin cu soacra la început, mai mult cu socru, e băiat de gașcă. Noi stăm împreună și băieților mei le place de el. Copiii se înțeleg bine cu el. Cu copil, na… eu am deja doi. Sinceră să fiu, n-aș mai fi pregătită pentru al treilea copil.”, a declarat Nicoleta Guță la „Agenția Vip”.

Ionică Bangala a povestit la rândul lui cum se înțelege cu Nicolae Guță:  „O cunoșteam doar de la televizor. Aveam o părere foarte bună. Sincer să fiu, cui nu i-ar plăcea de ea? Am avut mult de tras. Nu m-am lăsat. Îi aduceam mereu flori, îi băteam în geam. Familia lui a fost încântată de mine. Nicolae Guță m-a citit, am avut o discuție ca între bărbați. Familia mea o cunoștea, o cunoaște o țară întreagă. La o lună jumătate de la întâmplarea cu mașina am fost un cuplu. Suntem rezervați în discuțiile despre copil. Eu zic că o să ne căsătorim în curând, nu am cerut-o încă. Dacă ea e plecată la cântări, eu merg cu ea, sunt impresarul ei.”, a spus Ionică Bangala, la „Agenția Vip”.

 

loading...
loading...