Bombă în cazul muzicianului Dani Mocanu! S-a aflat cine e șeful lui: a câștigat un milion de euro din proxenetism, uite ce a putut să-și cumpere

Dani Mocanu are deschis un dosar de proxenetism, se pare că a câștigat mulți bani de pe urma femeilor pe care reușise să le convingă să se prostitueze. Manelistul le mințea, le spunea că le iubește, apoi le promitea că se va căsători cu ele, sau le șantaja.

Acum anchetatorii au aflat și numele șefului acestui grup infracțional din care făcea parte și Dani Mocanu. Numele lui este Ionel Anton, zis „Lupu” sau „Lupu din Nucet”, acesta controla o parte din piața prostituției din Londra.

În prezent, Dani Mocanu este cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism, dar și spălare de bani, potrivit cancan.ro.

Actele de urmărire penală precizează că activitatea ilicită a grupului depășește suma de 1.000.000 de lire sterline. Între timp, Ionel Anton a fost arestat pentru 30 de zile ce către judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița, pentru trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani.

Româncele erau obligate să se prostitueze în mai multe case închiriate din Hendon, Colindalem, Ilford sau alte cartiere de la periferia Londrei și obțineau aproximativ 500-600 de lire sterline pe zi. În fiecare apartament practicau cea mai veche meserie din lume cel puțin 2-3 tinere, care erau păzite de oamenii de încredere ai lui Anton. Clienții vedeau pe internet poze cu fetele, care aveau conturi cu imagini explicite. ,,Lupul” le trasa sarcini precise oamenilor care lucrau pentru el, aceștia ori închiriau case, ori păzeau, șofau sau racolau clienți.

Printre bunurile ,,Lupului” se numără și două apartamente în București, în cartierele Cotroceni și Militari, două mașini noi, marca BMW, dar și mai multe bunuri mobile și imobile în București și Dâmbovița.

În grupare era implicat și fratele lui Ionel Anton, Florin Anton. Acesta era omul lui de încredere și era responsabil cu gestionarea sumelor de bani. Într-una dintre convorbirile interceptate de autorități, Ionel Anton îi povestea unui prieten cum a petrecut alături de Dani Mocanu.

Sursa: cancan.ro 

loading...
loading...