Bomba a fost aruncată! Cine este noul iubit al Andreei Marin și când are loc nunta?

Toată lumea bună vorbește despre noua relație în care s-a implicat Andreea Marin, dar și despre nunta care se tot anunță în showbiz-ul românesc. Cea care a aruncat bomba este, de data aceasta, Carmen Harra, ea a venit cu noi detalii și a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate, tot ce a prezis pentru această căsnicie și despre noul iubit al vedetei.

În cadrul unei emisiuni televizate, Carmen Harra a spus totul despre iubitul care, spune prezicătoarea, îi va deveni și soț. Se pare că acesta ar fi un bărbat străin, cu ceva ani mai tânăr decât ,,Zâna Surprizelor”.

Iată cuvintele prezicătoarei despre această nouă relație:

,,Se mărită din nou. Ea este o eternă optimistă. El este în orice caz un bărbat mult mai bun pentru ea decât Tuncay. Nu cred că e român, dar cred că e un băiat mult mai echilibrat, mai aşezat, mult mai normal. Un bărbat stabil, care ştie ce vrea, care ştie cum să trateze o femeie. Nu e un bărbat care face legi, restricţii, regulaţii, poliţie, nicio femeie nu vrea aşa ceva. Un bărbat care este pe tiparul ei, mai aproape de vârstă, nu pot să spun la exactitate. Cred că e tot puţin mai tânăr, ea fiind o energie foarte dinamică. Este o fată care pare mult mai tânără. Nu e diferenţa de vârstă care era între ea şi Tuncay. Este relativ fresh relaţia şi o să meargă (…) Este brunet şi încep să cred că este tot spre musulmanism, tot spre partea aia a lumii. cred că omul ăsta are o combinaţie de religii sau trage spre aceeaşi religie”.

Într-un interviu acordat revistei ,,Viva”, Andreea Marin declara pe această temă, potrivit stiripesurse.ro: ,,Într-un moment de echilibru şi… fericire, da, deşi eu sunt omul cumpătat şi trecut prin destule, astfel încât evit să spun vorbe mari! Dar nu găsesc un cuvânt mai bun, ăsta e adevărul. Aş minţi să caut un înlocuitor. Tot ce îmi rămâne de făcut este să îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi-a arătat calea cea bună către… mine însămi. Sunt alt om astăzi. În câteva luni, am evoluat cât nu am reuşit în câţiva ani… minte, trup şi suflet. Există în viaţă astfel de clipe de… trezire. Întâmplări potrivite care ies la lumină în momente potrivite. Ele pot să pară a fi, la primul impact, veşti greu de crezut şi de dus, perioade în care totul e gri, însă întotdeauna am avut acea răbdare să înţeleg „de ce mi se întâmplă mie“, ce rost au energiile din viaţă descătuşate într-un mod nedorit sau neaşteptat”.

Mai recent ea a declarat pentru libertatea.ro: ,,Nu voi mai vorbi cu aceeaşi sinceritate ca până acum despre viaţa mea personală şi nu pentru că nu mai sunt un om sincer, ci pentru că m-am convins că discreţia în viaţa personală e mai degraba binevenită decat transparenţa. Am împărtăşit de atâtea ori fericirea mea, am mărturisit-o cu deschidere, dar nu toţi oamenii văd asta cu ochi buni şi nu oricine întoarce energie pozitivă către tine. Pe de alta parte, nu intotdeauna când oferi dragoste, o şi primesti la fel. De aceea, am hotărât să ţin doar pentru mine ce voi trăi de acum înainte în plan personal. Nu am de gând să neg când e vorba de ceva evident, dar nici nu voi intra in detalii. E alegerea mea în acest moment, asumată cu maturitate în urma unor lecţii de viaţă trăite care îmi spun că e mai bine aşa”.

Surse: spynews.ro, libertatea.ro, stiripesurse.ro 

loading...
loading...