Bomba a explodat! Soția îl părăsește pe amantul Mariei Constantin? Emilia Dorobanțu a făcut totul public

Detalii noi ies la iveală în cazul scandalului celui mai popular divorț din showbiz din ultima perioadă, cea care a lăsat să-i scape un detaliu important, a fost chiar Emilia Dorobanțu, soția presupusului amant al Mariei Constantin. Aceasta se pare că are o cu totul altă atitudine, deși în fața camerelor i-a luat apărarea soțului.

Recent, soția celui despre care se spune că ar fi amantul Mariei Constantin, și-a postat pe Facebook ultima melodie ,,Iubirea neică pe ascuns”, de aceea fanii au asaltat-o cu tot felul de comentarii.

Emilia a lăsat să îi scape un amănunt important care ne face să credem că situația ei familială nu este tocmai perfectă. Artista nu a declarat că soțul nu ar avea legătură cu scandalul în care a fost implicat cu sau fără voie, în schimb, interpreta a răspuns în felul următor: ,,Sper să treacă cât mai repede! Numai Dumnezeu ştie ce va fi!”. Acest comentariu nu a făcut decât să dea apă la moară presei care deja vorbește despre o posibilă despărțire.

luiza

Într-o emisiune televizată, Emilia Dorobanțu a declarat: ,,Eu nu ar trebui să intru în asemenea amănunte. E trecutul soţului meu. De ce să intru în acest subiect? Pentru a-mi crea singură o problemă. El mi-a spus când ne-am cunoscut că a avut o relaţie cu Maria Constantin”.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...