Bomba a explodat! Ea e fiica secretă a Prințesei Diana cu Prințul Charles, e șocant cum a fost concepută! Nimeni nu știa de ea, dar acum e sexy și îi pune pe jar pe toți bărbații! Imagini uluitoare, seamănă leit cu mama ei!

Potrivit publicației Globe, Prințul Charles şi prima lui soţie, Diana, nu au avut cunoştinţă de existenţa acestei fiice, dar iată cum s-a putat întâmpla acest lucru.

După ce logodna dintre Diana și Charles a fost anunțată, Casa Regală a Marii Britanii a dorit să se asigure că din căsătoria celor doi vor exista copii, și că viitoarea mireasă poate concepe, tocmai de aceea Diana ar fi fost supusă unor controale de specialitate în cadrul cărora medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermatozoizi de la Prinţul Charles. Unul dintre medici a furat un ovul fecundat, l-a implantat propriei soţii şi aşa s-a născut Sarah, conform realitatea.net.

Se pare că această informație a apărut în presă în moemntul în care William, fiul cel mare al Prințului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară, iar această informație ar fi provocat o intensă agitație și preocupare la Palatul Buckingham. Considerând că este cazul să-şi cunoască presupusa „soră”, Prinţul William ar fi intenţionat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate, cu câteva luni în urmă, în SUA. Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus soţia lui, Catherine, care s-ar fi arătat impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di, potrivit realitatea.net.

Sarah ar fi fiica secretă a prinţesei Diana şi a prinţului Charles al Marii Britanii, trăieşte la New York şi seamănă uluitor cu cea supranumită „prinţesa inimilor”. Vă invităm să vă convingeți singuri de acest lucru:

d3

d4

GLOBE

 

loading...
loading...