Bomba a explodat! Da, avem imaginile cu noul iubit al Simonei Halep! E putred de bogat dar mult mai bătrân decât ea, are părul alb, e sportiv, dar asta nu e tot! Cu el se iubește Halep

Simona Halep este una dintre cele mai iubite și mai admirte sportive și femei din România, dar despre viața ei privată publicul nu prea a reușit să afle nimic. Deocamdată relația celor doi se află la început, au doar câteva luni de când formează un cuplu, drept urmare, ar spune unii, să nu ne grăbim prea tare să îi și căsătorim. Numele lui e Theo şi este şi el machedon.

Theo e un tânăr de bani gata, din Constanţa. A studiat Dreptul la Universitatea Româno-Americană și a locuit multă vreme în Statele Unite ale Americii, pe când acum face drumuri dese spre tărâmul american. Dacă vă întrebați ce are, totuși, Theo atât de special pentru a o cuceri pe Simona, unul dintre răspunsuri ar putea fi acela că tânărul are o relație foarte bună cu familia Simonei Halep, mai ales cu tatăl acesteia, alături de care chiar iese în oraș, uneori chiar și în lipsa Simonei! Aşa cum se ştie, la machedoni este foarte important ca familia să fie de acord cu relaţia. Nu ne-ar mira, aşadar, ca peste câteva luni să auzim că se pune de o nuntă mare printre machedoni.

Deși cei doi au decis să rămână discreți în ceea ce privește viața lor privată, theo nu s-a putut abșine și a postat o poză cu ea. Deşi este prieten cu Lucian Becali, Theo este totuşi băiat la locul lui. Nu prea a bifat multe fete de oraş. Iar dacă a făcut-o, atunci a fost discret. Ceea ce face să aibă încă o bilă albă de la noi, potrivit spynews.ro. Iată imaginile cu cei doi:

h1

h2

Sursă foto: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

„Va fi nevoit să abandoneze competiția” Anunțul făcut în această dimineață despre Ionuț după ce a jucat accidentat. Ce s-a întâmplat în afara camerelor de filmat

Accidentarea lui Ionuț la picior a stârnit multe controverse, mai ales datorită faptului că Războinicul a continuat să joace, ba chiar s-a descurcat foarte bine. Mulți telespectatori au fost de părere că Ionuț s-a prefăcut și că nu avea deloc dureri, așa cum s-a plâns de multe ori, asta pe când alții nu înțeleg de ce se pune în pericol jucând accidentat.

„Deci Ionut joaca pana isi rupe de tot piciorul si va fi nevoit sa abandoneze ca sa plece in Romania sa si-l opereze. E stupid felul cum risca si multi il apreciază pe tema asta ca “vai Doamne Ionut joaca cu piciorul rănit şi tot ii bate si x nu joaca pentru ca nu vrea sa rişte la fel ca el”. Nu vad de ce asta ar fi o problema pentru voi. Diana practica un sport destul de complex de aici revine si faptul ca nu vrea sa rişte pentru ca ea din asta trăieşte şi asta ii place sa faca ! Ionut a jucat si el..dar din cate am auzit, nu prea are o poveste buna cu jocurile mma. El nu conştientizează deloc ca daca continua va trebui să părăsească competiţia de tot fara sa ajunga la nominalizări, din propunerea medicului. Îi inteleg disperarea de a-si ajuta echipa la cat de putini sunt, dar oare ce e mai bine? Sa plece si sa nu mai fie in stare sa ii ajute deloc sau sa stea pe bara pana se reface si apoi sa intre in forma? Nu il va judeca nimeni daca va sta pe bara, dar isi risca prea mult sănătatea, e prea disperat băiatul asta”, a scris o fana a emisiunii Exatlon.

 

 

loading...
loading...